Nutrolin Hevonen Sportti 2x1l

85.00 

Varasto loppu

Harmillisesti tätä kyseistä tuotetta ei ole juuri nyt varastossa. Haluaisitko että ilmoitamme sinulle, kun tätä tuotetta tulee lisää varastoon? Jätä alle sähköpostisi. Niin ilmoitamme sinulle välittömästi, kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Ilmainen toimitus alkaen 50€

  Tuotetunnus (SKU): 6430032290386 Osasto:

  Nutrolin® HORSE Sport, hevosille

  MITÄ TEKEE HEVOSESI HYVÄKSI?

  Suojaa kudoksia ja auttaa palautumaan.
  Omega-3-rasvahappojen ja luonnollisen
  E-vitamiinin tehokas yhdysvaikutus.

  Kova fyysinen suoritus rasittaa tuki- ja liikuntaelimiä ja aiheuttaa niissä tulehdusta ja hapetusstressiä.
  Sportti on ainutlaatuinen omega-3-rasvahappoja ja E-vitamiinia sisältävä yhdistelmävalmiste.
  Omega-3-rasvahapot hillitsevät tulehdusta ja E-vitamiini hapetusstressiä.
  Sisältää kalaöljyn kaikki tärkeät omega-3-rasvahapot: ETA, EPA, DPA ja DHA sekä E-vitamiinin luonnollisessa muodossa (d-alfa-tokoferoli).
  Suojaa urheiluhevosen lihaksia, niveliä ja jänteitä ja ylläpitää niiden joustavuutta.
  Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Laadun takana tieteellinen tutkimus.
  Oletko hevosalan yrittäjä? Kysy lisää ja hae tukkuasiakkuutta lähettämällä yrityksesi tiedot osoitteeseen: info@nutrolin.fi

  Maistuu hyvin hevosille. Helppo päivittäinen lisä rehun joukkoon. Avattu pullo säilytettävä viileässä +4 – +18 oC. Parhaiten se säilyy jääkaapissa, jossa avatun pullon säilytysaika on jopa 3 kk. Lämpötilan noustessa säilytysaika lyhenee. Esim. huoneen lämpötilassa säilytysaika on 3 viikkoa.

  EI DOPINGVAROAIKAA

  Tiesitkö?
  Ravintoon lisättyjen omega-3-rasvahappojen ja E-vitamiinin pitoisuudet kudoksissa nousevat hyvin hitaasti. Jotta näistä ravintoaineista saataisiin paras mahdollinen suojavaikutus, ruokinnan öljytäydennys on syytä aloittaa hyvissä ajoin ennen kuin niitä tarvitaan, eli vähintään 1 kuukausi ennen kovimman harjoitus- ja kilpailukauden alkua. Kun aktiivikausi päättyy ja lepokausi alkaa, Sportin käytönkin voi jättää tauolle. Öljyä voi antaa myös lepokauden ajan hevosen ruokinnan yhteydessä.

  Pakkauskoko 2000 ml

  Kalaöljy* 50 ml:
  • ETA (C20:4) 180 mg
  • EPA (C20:5) 4300 mg
  • DPA (C22:5) 620 mg
  • DHA (C22:6) 2900 mg
  Yhteensä Omega-3-rasvahapot (ETA, EPA, DPA ja DHA) 8000 mg

  Lisäaineet:
  E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 1500 mg/50 ml
  Rosmariini ja tokoferoliuute kasviöljyssä

  *Kalaöljypohjaisten Nutrolin®-tuotteiden raaka-aine on öljy, jonka valmistuksessa käytetään eri kalalajeja. Näin EPA- ja DHA-pitoisuus on sama jokaisessa valmistuserässä. Yksittäisen kalalajin öljyn omega-3-pitoisuus nimittäin vaihtelee vuodenajan ja kasvuolosuhteiden mukaan. Valitsemamme öljyn valmistuksessa käytetään villejä syvänmeren kaloja, jotka on pyydetty Etelä-Amerikan rannikon puhtaista vesistä. Kalastusta alueella säädellään liikakalastuksen välttämiseksi. Öljy sisältää seuraavien heimojen kaloja: Engraulidae (sardellit), Carangidae (piikkimakrillit), Clupeidae (sillit), Osmeridae (kuoreet), Scombridae (makrillit) ja Ammodytidae (tuulenkalat).

  Kalaöljyn valmistus islantilaisella Lysillä täyttää lääkevalmistuksen laatuvaatimukset. Valmistus on GMP- ja ISO-sertifioitua, ja maan lääkelaitos valvoo tuotantoa. Lysin kalaöljy on moninkertaisesti puhtaampaa kuin EU:n asettamat elintarvikelaatuisen kalaöljyn haitta-ainepitoisuusrajat edellyttävät.

  Nutrolin® Hevonen Sportti
  Hevosen paino kg ml
  300 35
  500 50
  600 tai enemmän 60

  Suoritus kuormittaa kudoksia

  Rankkaa työtä tekevien hevosten elimistö joutuu koville. Raskas fyysinen suoritus kuormittaa lihaksia, jänteitä ja niveliä. Kuormitus aiheuttaa kudoksissa oksidatiivista stressiä ja tulehdusta, jonka hevonen tuntee kipuna. Oksidatiivinen stressi tarkoittaa elimistön tilaa, jossa elimistössä on epätasapaino soluja hapettavien ja hapettamiselta suojaavien tekijöiden välillä. Oksidatiivinen stressi vaurioittaa soluja.

  Luonnollinen E-vitamiini + oikeat omegat = tehokkain mahdollinen suoja

  Nutrolin® Horse Sport on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste, joka auttaa urheilu- ja kilpailuhevosen elimistöä jaksamaan kovassa rasituksessa. Samalla se nopeuttaa palautumista suorituksen jälkeen. Nutrolin® Horse Sport on toisin sanoen tärkeä osa paljon liikkuvan hevosen huoltopakettia. Nutrolin® Horse Sport -öljy sisältää runsaasti antioksidantteja ja luonnollista E-vitamiinia. Ne suojaavat soluja fyysisen suorituksen aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä. E-vitamiinin tarve kasvaa rasituksen lisääntyessä. Nutrolin® Horse Sport -valmisteesta 500-kiloinen hevonen saa 1500 mg luonnollista E-vitamiinia. Kalaöljyn omega-3-rasvahapot (EPA ja DHA) auttavat elimistöä korjaamaan rasituksen aiheuttamia kudosvaurioita nopeuttaen palautumista.

  Käytä ennakoivasti

  Jos haluat saada täyden tehon irti Nutrolin® Horse Sportista, aloita sen antaminen hevosellesi jo pari kuukautta ennen aktiivikauden alkamista. Lihasten antioksidantti- ja rasvahappovarastojen täydentäminen vie aikaa. Jatka Horse Sportin käyttämistä seuraavaan lepokauteen saakka.

  Opi tunnistamaan erilaiset E-vitamiinit

  E-vitamiinia on olemassa sekä synteettistä että luonnollista. Luonnollinen E-vitamiini on 1,6 kertaa tehokkaampaa kuin synteettinen. Nutrolin®-tuotteissa käytetään luonnollista E-vitamiinia, josta käytetään nimitystä d-alfa-tokoferoli (pakkauksissamme käytetty termi) tai RRR-alfa-tokoferoli. Synteettinen E-vitamiini on muotoa dl-alfa-tokoferoli, josta käytetään myös nimitystä all-rac-alfa-tokoferoli.

  Panostamme hapettumiskestävyyteen

  Kalaöljyn omega-3-rasvahapot ovat herkästi hapettuvia. Hapettuneet rasvahapot ovat haitallisia kaikille hevosille. Erityistä haittaa niistä on kasvaville, ikääntyville ja urheiluhevosille. Nutrolin®-ravintoöljyjen hapettumiskestävyyttä on viime vuosina kehitetty yhteistyössä Tanskan teknillisen yliopiston (DTU) kanssa. Kehitystyössä on hyödynnetty professori Charlotte Jacobsenin ryhmän kehittämää tutkimusmenetelmää, jossa omega-3-öljyjen hapettumista tarkastellaan dynaamisena prosessina. Kehitystyön tuloksena Nutrolin®-öljyt ovat erittäin laadukkaita ja turvallisia.