Kauppa kaikille koirille!

DogTrail Oy/Koiraurheilu.fi on alunperin perustettu palvelemaan harrastus- ja työkoiria. Tänä päivänä meiltä Tuusulasta löytyy laajat valikoimat ihan kaikille koirille kokoon tai rotuun katsomatta.
Koiratarvikkeita kaikille koirille!

Palvelemme myös kissa-asiakkaita ja valikoimissa on rehut sekä ravinteet hevosille.

Maahantuomme laadukkaita tuotteita mm : Happy Dog, Happy Cat ja Happy Horse, Raddog, JHS, TopMatic ja StarMark. Olemme erikoistuneet koirien ruokinnassa ja autamme mielellämme kaikissa mieltä askarruttavissa ruokinta-asioissa. Bayerissa valmistettu HappyDog on saksan myydyin koiranruoka ja tuotevalikoimasta löytyy pennusta senioriin, edullista ”kotiruokaa” ja monia viljattomia vaihtoehtoja, sekä siitä välistä, kilpailukykyiseen hintaan, kaikille jotakin, pieneen ja isoon purentaan. Valikoimissa on myös Mushin pakastetuotteet ja edullinen valikoima puruluita ja muita herkkuja.

Tervetuloa Tuusulaan!

Miten kaikki alkoi?

2007 liiketoiminta alkoi Gappayn ja HappyDogin maahantuonnilla sekä suoramyynnillä. Kokemusta alalta oli karttunut muutaman vuoden verran em. tuotemerkkien parissa työskennellessä edellisille maahantuojille. Siirryimme autotallista suurempiin tiloihin kun rakensimme myymälän, kokoustilat sekä koulutuskentän Tuusulan Ruotsinkylään.

2011 yritysmuoto muuttui toiminimestä osakeyhtiöksi ja nimi vaihtui DogTrail Oy:ksi.
Mainosnimi ”Koiraurheilu” jäi vielä käyttöön.

2013 Muutimme yritystoiminnan kylänpintaan, Jusslan alueelle Haarakaareen, uuteen liiketilaan.

2016 Muutimme ”taas” suurempaan liiketilaan Högberginhaaraan, tien toiselle puolelle

2021 avasimme verkkokaupan ja otimme yrityksen alkuperäisen nimen takaisin käyttöön.
2022 aloitimme Raddogin maahantuonnin

Koiraharrastus alkoi 1976 kun sain ensimmäisen ikioman koiran Dreeveri Teddyn, sen jälkeen tuli Norjanharmaa Nikke ja sittemmin kaksi paimenlinjaista bordercollieta Dunja vom Kiefernweg ja Dally vom Reichshof, Saksan vuosien hankintoja.
Harrasteltiin hakua, tokoa ja paimennusta, perusrata tehtiin ja muutamassa kokeessakin käytiin.
Tutustuin saksanpaimenkoiriin Saksassa asuessani ja sattumavillenkauppaa muutettuani Suomeen -90 luvun lopussa tulla tupsahti ensimmäinen saksanpaimenkoira Bacteroides Cooper, alias Pupu, jonka kautta sitten hurahdin upeaan rotuun. Pupulla harrasteltiin suojelua ja erikoisjälkeä, josta myös jotakin tulosta. Seuraavat saksanpaimenkoirat olivat Carla vom Zuchtgut, Justy vom Musikantenviertel, Lenn vom Fluchtweg ja Elli vom Recklinghäuser Kreuz.

Tyttärelle tuli saksanpystykorva Mikälie Äitinkulta ja tarina on saanut jatkoa kahdella hevosella, Norjan kylmäveriset Alm Lenda ja Nebbenes Balder.
Eikä tässä vielä kaikki, toteutin lapsuudesta asti mukana seuranneen haaveeni ja joukkoomme liittyi 2017 Bernhardinkoira Grapevine Crusade.
2019 löysimme Adelle kaverin saksasta, Herro vom Engelshof, bernhardinkoira myös.

Tämä ei siis ole pelkkää liiketoimintaa, vaan myös elämäntapa ja jaamme matkanvarrella kertynyttä tietotaitoa mielellämme! Meillä kaikilla työntekijöillä DogTrailissa on pitkä harrastetausta ja monipuolinen kokemus eläimistä!

Koiraurheiluterveisin
Ninni Stenhäll