Shampoo ja hoitoaine

Näytetään kaikki 26 tulosta

 • Nimetoen-malli728-2

  TropiClean Awapuhi & Coconut Whitening Shampoo, Kirkastava 355ml

  15.90 

  TropiClean Awapuhi & Coconut Whitening Shampoo, Kirkastava 355ml

  TropiClean Awapuhi & Coconut Whitening koiran ja kissan shampoo valkaisee ja kirkastaa lemmikkisi turkkia täyteläisellä, puhdistavalla vaahdolla, vahvistaa kaikkia värejä samalla, kun se kosteuttaa ja hoitaa niiden ihoa ja turkkia. Awapuhin ja kookoksen makea aromi jättää ne tuoksumaan raikkaalta ja valmiina halaukseen!

  Whitens & Brightens – Koiran ja kissan shampoo tuo lemmikkisi turkin täyteen loistoonsa. Sopii kaikkiin väreihin, mutta parhaiten valkoisiin turkkeihin.
  Valkaiseva shampoo muuttaa himmeät turkit näyttelyn parhaaksi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi anna shampoon vaikuttaa 3-5 minuuttia.
  Trooppinen awapuhin ja kookoksen tuoksu vie lemmikkisi trooppiseen paratiisiin jokaisen kylvyn yhteydessä!

  Pehmentää turkkia – inkiväärililja, mustikka, kamomilla, vadelma, yucca ja malvauutteet jättävät turkin silkinpehmeän tuntuiseksi.
  Hellävarainen kookos puhdistaa saippuattomasti.

  pH balansoitu, Barabenvapaa, saippuavapaa

  Käyttö:
  Ravista hyvin. Kostuta lemmikkisi turkki. Hiero lemmikkisi turkkiin 3–5 minuuttia ja huuhtele sitten kokonaan.
  Älä päästä ainetta lemmikin silmiin. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.

 • Nimetoen-malli738-2

  TropiClean Berry & Coconut Deep Cleansing Shampoo, Syväpuhdistava 355ml

  15.90 

  TropiClean Berry & Coconut Deep Cleansing Shampoo, Syväpuhdistava 355ml

  TropiClean Berry & Coconut -syväpuhdistava koiran ja kissan shampoo syväpuhdistaa lemmikkin turkin runsaalla vaahdolla samalla, kun se kosteuttaa ja hoitaa niiden ihoa ja turkkia. Marjojen makea ja hedelmäinen tuoksu jättää ne tuoksumaan raikkaiksi ja valmiiksi halaukseen!

  Syväpuhdistus likaisille lemmikeille – Koiran ja kissan shampoo puhdistaa turkkiin jääneen lian, tahmat ja hajut.
  Groomer-Quality Clean – Shampoo puhdistaa turkin niin hyvin, että luulet lemmikkisi tulevan juuri trimmaajalta!
  Shampoo poistaa koiran hajun – Marjojen ja kookoksen makea aromi vie lemmikkisi trooppiseen paratiisiin jokaisella kylvyllä!
  Pehmentää turkkia – Vadelma-, granaattiomena-, mansikka-, mustikka-, aloe- ja malvauutteet jättävät turkin silkinpehmeän tuntuiseksi.
  Hellävarainen kookospuhdistusaine puhdistaa saippuattomasti.

  pH balansoitu, Parabenvapaa, saippuavapaa, ei valkaise

  Käyttö:
  Ravista hyvin. Kostuta lemmikkisi turkki. Hiero lemmikkisi turkkiin 3–5 minuuttia ja huuhtele sitten kokonaan. Älä päästä lemmikin silmiin. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.

 • Nimetoen-malli770

  TropiClean Centle Coconut Hypoallergenic Puppy Shampoo, Hypoallergeeninen 355ml

  15.90 

  TropiClean Centle Coconut Hypoallergenic Puppy ja Kitten Shampoo, Hypoallergeeninen 355ml, vedetön

  Hellävarainen kookoshypoallergeeninen shampoo koiran ja kissanpennuille

  TropiClean Gentle Coconut Hypoallergenic Puppy & Kitten Shampoo on täydellinen koiranpennuille, kissanpennuille ja lemmikkieläimille, joilla on herkkä iho, koska se puhdistaa ja kosteuttaa ihoa ja turkkia hellävaraisesti rauhoittavalla vaahdolla. Kevyt trooppinen kookoksen tuoksu jättää lemmikkisi tuoksumaan raikkaalta ja valmiina halauksiin!

  Hellävarainen kookospuhdistusaine puhdistaa ärsyttämättä ja kosteuttaa rauhoittavalla vaahdolla.
  Täydellinen pennuille – Koirashampoo on riittävän hellävarainen ​​pennun ensimmäiseen kylpyyn. Turvallinen käytettäväksi 12 viikon ikäisille tai vanhemmille lemmikeille.
  Pehmentää turkkia – Kookos-, kaura- ja aloeuutteet jättävät turkin silkinpehmeän tuntuiseksi.
  Virkistävä kookoksen tuoksu vie lemmikkisi trooppiseen paratiisiin jokaisella kylvyllä!

  Käyttö:
  Ravista hyvin. Kostuta lemmikkisi turkki. Hiero lemmikkisi turkkiin 3–5 minuuttia ja huuhtele sitten kokonaan. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.
  Varoitus: Käytä vain ohjeiden mukaan. Vain paikalliseen käyttöön. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi huolellisesti puhtaalla vedellä. Älä käytä avoimissa haavoissa.

 • Nimetoen-malli792-2

  TropiClean Kiwi & Cocoa Butter Moisturizing Conditioner, Kosteuttava hoitoaine 355ml

  15.90 

  TropiClean Kiwi & Cocoa Butter Moisturizing Conditioner, Kosteuttava hoitoaine 355ml

  TropiClean Kiwi & Cocoa Butter -kosteuttava koiran ja kissan hoitoaine rauhoittaa ja hoitaa tehokkaasti lemmikkisi ihoa ja turkkia, mikä auttaa selvittämään sen karvoja ja kosteuttamaan ihoa. Kiivin ja kaakaovoin makea trooppinen tuoksu jättää ne tuoksumaan yhtä upealta kuin niiden turkki näyttää!

  TEHOKASTA KOSTEUTTAA JA KUNNOSSAPITOA – TropiClean Kiwi & Cocoa Butter -kosteuttava koiran ja kissan hoitoaine rauhoittaa ja hoitaa tehokkaasti lemmikkisi ihoa ja turkkia, mikä auttaa selvittämään sen karvoja ja kosteuttamaan ihoa.
  SWEET TROPICAL SCENT – Kiivin ja kaakaovoin pitkäkestoinen makea trooppinen tuoksu jättää ne tuoksumaan yhtä upealta kuin turkki näyttää!
  TURVALLINEN RATKAISU – saippuaton, parabeeniton ja väriaineton. Valmistettu luonnollisista ainesosista ja turvallinen käytettäessä ohjeiden mukaan vähintään 12 viikon ikäisille koirille ja kissoille.
  MADE IN the USA – Valmistamme ja toimitamme ylpeänä tuotteemme vain korkealaatuisimmista, luonnollisista ainesosista.

  Käyttö:
  Pese lemmikkisi millä tahansa TropiClean-shampoolla. Huuhtele hyvin. Hiero hoitoainetta lemmikkisi turkkiin 3–5 minuutin ajan ja huuhtele sitten kokonaan. Älä päästä ainetta lemmikin silmiin. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.

 • Nimetoen-malli802-3

  TropiClean Lime & Cocoa Butter Shed Control Conditioner, Ehkäisee takkuuntumista 355ml

  15.90 

  TropiClean Lime & Cocoa Butter Shed Control Conditioner, Ehkäisee takkuuntumista 355ml

  TropiClean Lime & Coconut Shed Control Dog & Cat Shampoo kuorii ja kosteuttaa lemmikkisi ihoa vähentääkseen ihon irtoamista ja antaakseen syvän ravitsevan puhtauden jättäen ihon ja turkin terveeksi. Limetin ja kookoksen raikas tuoksu jättää ne tuoksumaan raikkaalta ja valmiina halaukseen!

  Vähentää karvan irtoamista – Koiran ja kissan shampoo kuorii ja kosteuttaa.
  Poistaa koiran pahan hajun – Limetin ja kookoksen raikas tuoksu vie lemmikkisi trooppiseen paratiisiin jokaisella kylvyllä!
  Pehmentää turkkia – Aloe-, papaija-, kamomilla-, kiivi- ja malvauutteet jättävät turkin silkkisen pehmeän tuntuisen.
  Double Down on Shedding – Saat parhaat tulokset käyttämällä TropiClean Lime & Cocoa Butter Shed Control Conditioner -hoitoaineen kanssa.

  Käyttö:
  Ravista hyvin. Kostuta lemmikkisi turkki. Hiero lemmikkisi turkkiin 3–5 minuuttia ja huuhtele sitten kokonaan. Älä päästä ainetta lemmikin silmiin. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.

 • Nimetoen-malli759-2

  TropiClean Oatmeal & Tea Tree Medicated Itch Relief Shampoo, Kuivalle ja kutisevalle iholle 355ml

  15.90 

  TropiClean Oatmeal & Tea Tree Medicated Itch Relief Shampoo, Kuivalle ja kutisevalle iholle 355ml

  Kauraa ja teepuuta sisältävä kutinaa lievittävä shampoo lemmikkieläimille.

  TropiClean Oatmeal & Tea Tree hoitava Itch Relief Dog & Cat Shampoo kuorii, kosteuttaa ja hoitaa lemmikkisi ihoa ja turkkia.
  Kutinaa estävä koostumus sisältää rauhoittavaa kauraa, joka tarjoaa kestävää helpotusta kutisevalle iholle.

  Tehokas kutinan lievitys – Koiran ja kissan shampoo kuorii, kosteuttaa ja hoitaa ihoa ja turkkia helpottaen kutinaa nopeasti.
  Koiran kutinaa lievittävä shampoo sisältää rauhoittavaa kauraa, joka lievittää lemmikkejä kutinasta ja ärsytyksestä.
  Poistaa likaisen koiran hajun – Kauran ja teepuun rauhoittava tuoksu jättää lemmikkisi tuoksumaan vastustamattomalta.
  Pehmentää turkkia – Kamomilla-, aloe-, granaattiomena-, kiivi-, yucca- ja papaijauutteet jättävät turkin silkinpehmeän tuntuiseksi.
  Hellävarainen kookos puhdistaa saippuattomasti.

  Käyttö:
  Ravista hyvin. Kostuta lemmikkisi turkki. Hiero lemmikkisi turkkiin 3–5 minuuttia ja huuhtele sitten kokonaan. Älä päästä lemmikin silmiin. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.

 • Nimetoen-malli781-5

  TropiClean Papaya & Coconut Luxury 2in1, Shampoo ja hoitoaine 355ml

  15.90 

  TropiClean Papaya & Coconut Luxury 2in1, Shampoo ja hoitoaine 355ml

  TropiClean Papaya & Coconut Luxury 2-in-1 koiran ja kissan shampoo ja hoitoaine puhdistaa, kosteuttaa ja hoitaa lemmikkisi ihoa ja turkkia. Tämä ylellinen koiranpesuaine auttaa vapauttamaan takertuneita karvoja helpottaen harjaamista ja jättää niiden turkin pehmeäksi ja terveeksi. Papaijan ja kookoksen makea tuoksu jättää tuoksumaan raikkaalta ja valmiina halaukseen!

  Puhdistaa ja hoitaa – Koiran shampoo & hoitoaine – yhdistelmä puhdistaa turkin lialta ja roskista samalla kun hoitaa turkin harjaamisen helpottamiseksi.
  Kosteuttaa kuivaa ihoa – Ylellinen vaahto kosteuttaa ihoa ja turkkia jättäen sen pehmeäksi ja terveeksi.
  Poistaa koiran pahan hajun – Papaijan ja kookoksen raikas tuoksu vie lemmikkisi trooppiseen paratiisiin jokaisella kylvyllä!
  Pehmentää turkkia – Papaija-, kiivi-, mango-, granaattiomena-, yucca-, kamomilla- ja aloeuutteet jättävät turkin silkinpehmeän tuntuiseksi.

  Käyttö:
  Ravista hyvin. Kostuta lemmikkisi turkki. Hiero lemmikkisi turkkiin 3–5 minuuttia ja huuhtele sitten kokonaan. Älä päästä lemmikin silmiin. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.

 • Nimetoen-malli1130

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Aloe Vera, 60g

  12.50 

  Groomers Secret Palashampoo koiralle, 60g Aloe Vera

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1119

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Eukalyptus, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Eukalyptus, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1124

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Laventeli, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Laventeli, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1111

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Omena, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Omena, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1127

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Propolis, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Propolis, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1113

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Ruusu, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Ruusu, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1121

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Sitruuna, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Sitruuna, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1117

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Teepuu, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Teepuu, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1132

  Groomers Secret Foamer Bag – Vaahdotuspussi palashamppoolle

  1.90 

  Groomers Secret Foamer Bag – Vaahdotuspussi Groomers palashamppoille!

  Kehitetty erityisesti palashampoolle. Kestävä ja ihanteellinen palashampoon käytössä ja säilytyksessä.
  Pussin avulla palasampoo vaahtoaa optomaalisti, ripusta pussi palashampoon kanssa käytön jälkeen kuivumaan, käytä sitä uudelleen ja uudelleen.

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli968

  Hunter SPA Comb Hoitoharja shampoolle

  19.90 

  Hunter SPA Comb Hoitoharja shampoolle

  – Hoitoharja integroidulla shampootoiminnolla
  – Sopii keskipitkälle ja pitkälle turkille
  – Erityiset kolminkertaiset hierontanastat
  – Harjan voi täyttää shampoolla
  – Ergonominen muotoilu optimaaliseen käsittelyyn

  Harja erityisellä hyvinvointitehosteella.
  Erityiset kolminkertaiset hierontanystyrät hemmottelevat lemmikkiäsi turkkihuollon aikana. Lisäksi harja voidaan täyttää myös shampoolla hierontapäässä olevan kierrettävän korkin ansiosta.
  Paina vain nappia, niin harja pumppaa shampoon suoraan koiran turkkiin.
  Yhdessä optimaalisen hygienian kanssa tämä toiminto helpottaa shampoon annostelua ja jakamista, ja se voi auttaa stimuloimaan koirasi verenkiertoa. Harjan ergonomisen muodon ansiosta se istuu täydellisesti käteen.
  * Shampoo ei sisälly hintaan

 • Nimetoen-malli980

  Hunter SPA Shampoo Black mustille koirille 200ml

  9.50 

  Hunter SPA Shampoo Black mustille koirille 200ml

  – Hoitava koiran shampoo erittäin tummalle ja mustalle turkille
  – Optimaalinen puhdistus ja tumman turkin värin säilyttäminen koirilla, joilla on musta turkki
  – Hellävaraisesti puhdistavat ainesosat
  – Miellyttävä, luonnollinen tuoksu
  – Ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä ja parafiinia
  – Valmistettu Saksassa

  Nelijalkaisten ystävien hoitamisessa koiranomistajat ja kissan ystävät eivät tee kompromisseja. Koska vain hyvin hoidettu eläin on onnellinen eläin. Ja kuka oikeastaan ​​sanoo, että pesun, trimmauksen ja turkkihuollon on oltava työlästä? Eläinten hyvinvointiohjelma merkitsee aina paljon läheisyyttä ja jakamatonta huomiota.
  SPA-sarjan pH-neutraalien shampooiden avulla säännöllinen ihon ja turkin hoito on miellyttävän tuntuista.

  Erittäin tumman ja mustan turkin hoito näyttää ensi silmäyksellä erityisen monimutkaiselta, mutta se ei ole. SPA-shampoo mustille turkille on ihanteellinen tumman turkin puhdistamiseen ja sen kiillon säilyttämiseen. Se puhdistaa hellävaraisesti ja sen pitoisuus on räätälöity eri turkkirakenteiden mukaan.

 • Nimetoen-malli979

  Hunter SPA Shampoo White Valkoisille koirille 200ml

  9.50 

  Hunter SPA Shampoo White Valkoisille koirille 200ml

  – Hoitava koiran shampoo koirille, joilla on valkoinen turkki
  – Optimaalinen puhdistus ja suoja kellastumista vastaan ​​koirille, joilla on valkoinen turkki
  – Hellävaraisesti puhdistavat ainesosat
  – Ei ole käytetty valkaisuaineita
  – Miellyttävä, luonnollinen tuoksu
  – Ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä ja parafiinia
  – Valmistettu Saksassa

  Nelijalkaisten ystävien hoitamisessa koiranomistajat ja kissan ystävät eivät tee kompromisseja.
  Koska vain hyvin hoidettu eläin on onnellinen eläin. Ja kuka oikeastaan ​​sanoo, että pesun, trimmauksen ja turkkihuollon on oltava työlästä? Eläinten hyvinvointiohjelma merkitsee aina paljon läheisyyttä ja jakamatonta huomiota.
  SPA-sarjan pH-neutraalien shampoiden avulla säännöllinen ihon ja turkin hoito on miellyttävän tuntuista koiralle.

  Ensi silmäyksellä valkoisen turkin hoitaminen näyttää erityisen monimutkaiselta, mutta sitä se ei ole. SPA shampoo valkoiselle turkille on ihanteellinen herkän turkin puhdistamiseen ja suojaamiseen kellastumiselta. Se ei sisällä valkaisuaineita, puhdistaa hellävaraisesti

 • Nimetoen-malli89

  Hunter SPA Kosteuttava shampoo 200ml

  10.50 

  HUNTER Spa hoitosarja: Kosteuttava shampoo

  Nelijalkaisten ystävien hoitamisessa koiranomistajat ja kissanystävät eivät tee kompromisseja.
  Koska vain hyvin hoidettu eläin on onnellinen eläin. Ja kuka oikeastaan ​​sanoo, että pesun, trimmauksen ja kampaamisen on oltava työlästä?
  Eläinten hyvinvointihan tarkoittaa aina paljon läheisyyttä ja jakamatonta huomiota.

  SPA-sarjan pH-neutraalien shampoiden avulla säännöllinen ihon ja turkin hoito on miellyttävän tuntuista.
  Sekä kaksi- että nelijalkaiset ystävät nauttivat sen jälkeen miellyttävän kotoisesta ja rennosta fiiliksestä!
  Koiran turkin ulkonäkö voi tilapäisesti kärsiä kuumenevasta ilmasta tai runsaasta kylpemisestä suolaisessa vedessä.

  Kun turkki on terve ja kiiltävä, sen kyllä huomaa!

  pH-neutraali kosteuttava shampoo SPA voi tarjota nopean ja luotettavan lääkkeen kuivaan turkkiin.
  Shampoon koostumus hoitaa optimaalisesti turkkia kosteuttavan aloe veran ansiosta.
  Se on myös erityisesti räätälöity koirien erilaisiin turkkirakenteisiin ja vakuuttaa miellyttävällä ja luonnollisella tuoksulla.

  Kosteuttava, pH-neutraali koiran shampoo
  Sopii kaikille turkkityypeille, erityisesti kuiville turkeille
  Aloe Vera: kosteuttava
  Miellyttävä, luonnollinen tuoksu
  Ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä ja parafiineja
  Valmistettu Saksassa

 • Nimetoen-suunn-malli1293

  Hunter SPA Hoitava shampoo 200ml

  9.50 

  Hunter Hoitoshampoo:

  Nelijalkaisten ystävien hoitamisessa koiranomistajat ja kissan ystävät eivät tee kompromisseja.
  Vain hyvin hoidettu eläin on onnellinen eläin.
  Ja kuka oikeastaan ​​sanoo, että pesun, trimmauksen ja kampaamisen on oltava työlästä?
  Eläinten hyvinvointi tarkoittaa aina paljon läheisyyttä ja jakamatonta huomiota.

  SPA-sarjan pH-neutraalien shampoiden avulla säännöllinen ihon ja turkin hoito on miellyttävän tuntuista.
  Sekä kaksi- että nelijalkaiset ystävät nauttivat kylvyn jälkeen miellyttävän kotoisesta ja rennosta fiiliksestä!

  Erityisen mieto, pH-neutraali hoitoshampoo SPA avokadoöljyllä palauttaa sameiden, kuivien ja haalistuneiden turkkien luonnollisen joustavuuden. Se sopii koirille, joilla on erityisen herkkä ja kuiva iho, ja palauttaa myös hauraan turkin terveen kiillon laadukkaan koostumuksen ansiosta, joka sisältää tyydyttymättömiä rasvahappoja ja vitamiineja.
  Kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta koiran turkki on helpompi kammata uudelleen ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Hoitoshampoo SPA:n pitoisuus sovitettiin optimaalisesti koirien erilaisiin turkkirakenteisiin. Shampoon tuoksu on miellyttävä ja luonnollinen.

  Ravitseva, pH-neutraali koiran shampoo
  Optimaalisesti räätälöity koirien erilaisiin turkkirakenteisiin
  Avokadoöljy: erittäin kosteuttava ja kosteuttava
  Palauttaa kimmoisuuden himmeille, kuiville ja haurastuneelle turkille
  Miellyttävä, luonnollinen tuoksu
  Ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä ja parafiineja
  Valmistettu Saksassa

  Käyttö:
  Levitä hoitoshampoo SPA runsaasti kostealle turkille. Hyvä vaahtoaminen tarkoittaa, että shampoo on mennyt koiran ihoon asti. Pese sitten huolellisesti runsaalla vedellä.

  Pesuaineasetuksen mukaiset ainesosat:
  5-15 % anionisia pinta-aktiivisia aineita, alle 5 % ei-ionisia pinta-aktiivisia aineita, alle 5 % amfoteerisia pinta-aktiivisia aineita, hajusteita, natriumbentsoaattia

  Muut ainesosat:
  Hydroksipropyyliguar Hydroksipropyylitrimoniumkloridi, Persea Freesima Oil

  Tiedot:
  Säilyvyys vähintään 3 vuotta tai 12 kuukautta avaamisen jälkeen.
  Pidä poissa lasten ulottuvilta.
  Vältä aineen menemistä silmiin
  Ei parabeenisäilöntäaineita.
  Ei sisällä mikromuoveja.
  Ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä, parafiinia.
  Valmistettu Saksassa, ehdottomasti ilman eläinkokeita.

 • Nimetoen-suunn-malli1288

  Hunter SPA Shampoo pennuille 200ml

  9.50 

  Hunter pentushampoo:

  Nelijalkaisten ystävien hoitamisessa koiranomistajat ja kissan ystävät eivät tee kompromisseja.
  Vain hyvin hoidettu eläin on onnellinen eläin.
  Ja kuka oikeastaan ​​sanoo, että pesun, trimmauksen ja kampaamisen on oltava työlästä?
  Eläinten hyvinvointi merkitsee aina paljon läheisyyttä ja jakamatonta huomiota.

  SPA-sarjan pH-neutraalien shampoiden avulla säännöllinen ihon ja turkin hoito on miellyttävän tuntuista.
  Sekä kaksi- että nelijalkaiset ystävykset nauttivat kylvyn jälkeen miellyttävän kotoisesta ja rennosta fiiliksestä!
  Pennut ovat niin ihanan kömpelöitä – voi käydä niin, että uusi kotikaveri päätyy sekunneissa mutalätäkköön. Ja sitten?
  Onneksi on SPA pentushampoo, jossa on erityisen mieto koostumus herkälle iholle ja pehmeälle, pörröiselle pennun turkille.

  pH-neutraalin shampoon pitoisuus on säädetty optimaalisesti nuorten koirien erilaisiin turkkirakenteisiin. Shampoon tuoksu on miellyttävä ja luonnollinen.

  Erittäin mieto, pH-neutraali koiran shampoo
  Optimaalisesti räätälöity pentujen herkälle iholle ja turkille
  Hellävaraisesti puhdistava
  Puhtaalle turkille ja terveelle iholle
  Miellyttävä, luonnollinen tuoksu
  Ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä ja parafiineja
  Valmistettu Saksassa

  Käyttö:
  Levitä pieni määrä SPA-pentu shampoota märkään turkkiin ja vaahdota hyvin, jotta shampoota pääsee koiran iholle.
  Pese sitten huolellisesti runsaalla vedellä.

  Pesuaineasetuksen mukaiset ainesosat:
  5-15 % anionisia pinta-aktiivisia aineita, alle 5 % ei-ionisia pinta-aktiivisia aineita, alle 5 % amfoteerisia pinta-aktiivisia aineita, hajusteita, natriumbentsoaattia

  Muut ainesosat:
  Hydroksipropyyliguar Hydroksipropyylitrimoniumkloridi

  Tiedot:
  Säilyvyys vähintään 3 vuotta tai 12 kuukautta avaamisen jälkeen.
  Pidä poissa lasten ulottuvilta.
  Vältä aineen menemistä silmiin.
  Ei parabeenisäilöntäaineita.
  Ei sisällä mikromuoveja.
  Ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä, parafiinia.
  Valmistettu Saksassa, ehdottomasti ilman eläinkokeita.

 • Nimetoen-suunn-malli1296

  Kotimainen Koirahoitoaine 250ml

  15.90 

  Kotimainen Koirahoitoaine:

  Liian voimakas pesuaine voi pestä päällyskarvasta pois sen luonnollisen likaa ja kosteutta hylkivän rasvapinnan, liian hapan tai emäksinen shampoo kuivattaa ihoa ja heikentää lemmikin vastustuskykyä. Hajusteettomat TT Dog koiranshampoot ja turkin hoitoaine ovat eläinystävällinen tapa huolehtia lemmikkisi puhtaudesta. Ne eivät sisällä silikonia tai sulfaatteja, joten ne eivät ärsytä tai kuivata ihoa.

  Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

  Tuote ei sisällä silikonia ja on hajusteeton. pH 6.0

 • Nimetoen-suunn-malli1299

  Kotimainen Koirashampoo kaikille koirille 500ml

  20.90 

  TÄMÄ KOTIMAINEN SHAMPOO – Kaikille Koirille- HELLII KAIKENKARVAISIA YSTÄVIÄMME
  Sulfaatiton ja silikoniton tuotesarja lemmikkisi turkinhoitoon

  Koiran turkin ja ihon kunnosta huolehtiminen on tärkeä osa lemmikkisi hyvinvointia. Monet koirien shampoot sisältävät ihoa ärsyttäviä ja turkkia rasittavia aineita, jotka saattavat aiheuttaa herkille koirille jopa ihovaivoja.

  Liian voimakas pesuaine voi pestä päällyskarvasta pois sen luonnollisen likaa ja kosteutta hylkivän rasvapinnan, liian hapan tai emäksinen shampoo kuivattaa ihoa ja heikentää lemmikin vastustuskykyä. Hajusteettomat TT Dog koiranshampoot ja turkin hoitoaine ovat eläinystävällinen tapa huolehtia lemmikkisi puhtaudesta. Ne eivät sisällä silikonia tai sulfaatteja, joten ne eivät ärsytä tai kuivata ihoa.

  TTDog koiranshampoo on hellävarainen mutta tehokas, ja se jättää turkin eläväksi, kiiltäväksi ja ihon hyvinvoivaksi. Shampoon pH on 6–7, joka vastaa koiran ihoa.

  Sopii myös kissoille ja kaikkia shampoita voi myös laimentaa.

  Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Polysorbate 80, Isoamyl Laurate, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Citric Acid

 • Nimetoen-suunn-malli1298

  Kotimainen Koirashampoo Tummalle koiralle 250ml

  15.90 

  TÄMÄ KOTIMAINEN SHAMPOO -Tummalle Koiralle- HELLII KAIKENKARVAISIA YSTÄVIÄMME
  Sulfaatiton ja silikoniton tuotesarja lemmikkisi turkinhoitoon

  Koiran turkin ja ihon kunnosta huolehtiminen on tärkeä osa lemmikkisi hyvinvointia. Monet koirien shampoot sisältävät ihoa ärsyttäviä ja turkkia rasittavia aineita, jotka saattavat aiheuttaa herkille koirille jopa ihovaivoja.

  Liian voimakas pesuaine voi pestä päällyskarvasta pois sen luonnollisen likaa ja kosteutta hylkivän rasvapinnan, liian hapan tai emäksinen shampoo kuivattaa ihoa ja heikentää lemmikin vastustuskykyä. Hajusteettomat TT Dog koiranshampoot ja turkin hoitoaine ovat eläinystävällinen tapa huolehtia lemmikkisi puhtaudesta. Ne eivät sisällä silikonia tai sulfaatteja, joten ne eivät ärsytä tai kuivata ihoa.

  TTDog koiranshampoo on hellävarainen mutta tehokas, ja se jättää turkin eläväksi, kiiltäväksi ja ihon hyvinvoivaksi. Shampoon pH on 6–7, joka vastaa koiran ihoa.

  Sopii myös kissoille ja kaikkia shampoita voi myös laimentaa.

  Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glycol Distearate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Polysorbate 80, Isoamyl Laurate, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Citric Acid, Basic Brown 17.

 • Nimetoen-suunn-malli285

  Kotimainen Koirashampoo Vaalealle koiralle 250ml

  15.90 

  TÄMÄ KOTIMAINEN SHAMPOO -Vaalealle Koiralle- HELLII KAIKENKARVAISIA YSTÄVIÄMME
  Sulfaatiton ja silikoniton tuotesarja lemmikkisi turkinhoitoon

  Koiran turkin ja ihon kunnosta huolehtiminen on tärkeä osa lemmikkisi hyvinvointia. Monet koirien shampoot sisältävät ihoa ärsyttäviä ja turkkia rasittavia aineita, jotka saattavat aiheuttaa herkille koirille jopa ihovaivoja.

  Liian voimakas pesuaine voi pestä päällyskarvasta pois sen luonnollisen likaa ja kosteutta hylkivän rasvapinnan, liian hapan tai emäksinen shampoo kuivattaa ihoa ja heikentää lemmikin vastustuskykyä. Hajusteettomat TT Dog koiranshampoot ja turkin hoitoaine ovat eläinystävällinen tapa huolehtia lemmikkisi puhtaudesta. Ne eivät sisällä silikonia tai sulfaatteja, joten ne eivät ärsytä tai kuivata ihoa.

  TTDog koiranshampoo on hellävarainen mutta tehokas, ja se jättää turkin eläväksi, kiiltäväksi ja ihon hyvinvoivaksi. Shampoon pH on 6–7, joka vastaa koiran ihoa.

  Sopii myös kissoille ja kaikkia shampoita voi myös laimentaa.

  Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glycol Distearate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Polysorbate 80, Isoamyl Laurate, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Citric Acid, Acid Violet 43