TropiClean Kiwi & Cocoa Butter Moisturizing Conditioner, Kosteuttava hoitoaine 355ml

15.90 

Varastossa

Ilmainen toimitus alkaen 50€

  Tuotetunnus (SKU): 645095202511 Osasto:

  TropiClean Kiwi & Cocoa Butter Moisturizing Conditioner, Kosteuttava hoitoaine 355ml

  TropiClean Kiwi & Cocoa Butter -kosteuttava koiran ja kissan hoitoaine rauhoittaa ja hoitaa tehokkaasti lemmikkisi ihoa ja turkkia, mikä auttaa selvittämään sen karvoja ja kosteuttamaan ihoa. Kiivin ja kaakaovoin makea trooppinen tuoksu jättää ne tuoksumaan yhtä upealta kuin niiden turkki näyttää!

  TEHOKASTA KOSTEUTTAA JA KUNNOSSAPITOA – TropiClean Kiwi & Cocoa Butter -kosteuttava koiran ja kissan hoitoaine rauhoittaa ja hoitaa tehokkaasti lemmikkisi ihoa ja turkkia, mikä auttaa selvittämään sen karvoja ja kosteuttamaan ihoa.
  SWEET TROPICAL SCENT – Kiivin ja kaakaovoin pitkäkestoinen makea trooppinen tuoksu jättää ne tuoksumaan yhtä upealta kuin turkki näyttää!
  TURVALLINEN RATKAISU – saippuaton, parabeeniton ja väriaineton. Valmistettu luonnollisista ainesosista ja turvallinen käytettäessä ohjeiden mukaan vähintään 12 viikon ikäisille koirille ja kissoille.
  MADE IN the USA – Valmistamme ja toimitamme ylpeänä tuotteemme vain korkealaatuisimmista, luonnollisista ainesosista.

  Käyttö:
  Pese lemmikkisi millä tahansa TropiClean-shampoolla. Huuhtele hyvin. Hiero hoitoainetta lemmikkisi turkkiin 3–5 minuutin ajan ja huuhtele sitten kokonaan. Älä päästä ainetta lemmikin silmiin. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.