FitPAWS tuotteet

Näytetään kaikki 9 tulosta

 • Nimetoen-suunn-malli2176

  FitPAWS Target kosketusalusta 4kpl pkt

  26.90 

  FitPAWS Targets

  Koko: 25cm halkasija
  Pakkauksessa on 2 kpl sinistä ja 2 kpl keltaista targettia

  FitPAWS® Targets -kosketusalustojen kanssa kosketustreenileikit ovat hauskoja!
  Näiden avulla voit opettaa koirasi: Astumaan halutulle merkille, tottumaan uusiin alustoihin ja treenivälineisiin, pysymään paikallaan, oppimaan kehotietoisuutta ja vaikkapa oppimaan näyttelyasennon ottamista.

  FitPAWS® Targets on pakattu 4 joustavan kosketusalustan paketteihin. Paketissa on kaksi sinistä ja kaksi keltaista kosketusalustaa eli niissä on käytössä koiran parhaiten näkemät värit! Kosketusalusta on halkaisijaltaan 25cm. Voit käyttää kosketusalustoja monilla eri tavoin opettaaksesi koiraasi. Vain mielikuvitus on rajana!

  Aloittaminen on helppoa! Aseta yksi kosketusalusta lattialle ja naksutinta/merkkiääntä/namia palkitaksesi koirasi mielenkiinnosta alustaa kohtaan. Jos koira vierastaa alustaa, voit aloittaa houkuttelemalla koiraa namin perään ja viemällä sitten namikäden suoraan alustan yläpuolelle. Etene palkkaamalla koiraa seuraavaksi siitä, kun koirasi asettaa jalkansa kosketusalustan päälle. Tämän jälkeen siirtele alustaa eri paikkoihin ja katso koskettaako koirasi alustaa paikan vaihdellessa.

  Voit käyttää kosketusalustoja myös koirasi totuttamiseen muihin FitPAWS® -tuoteperheen tuotteisiin. Ne ovat erityisen näppäriä, jos koirasi ei ymmärrä ”ylos” -käskyä. Opeta koirasi koskettamaan alustaa ensin lattialla. Tämän jälkeen siirrä alusta haluamasi FitPAWS® -tuotteen päälle. Esimerkiksi voit asettaa kaksi kosketusalustaa Peanutin vierelle, jotta koirasi oppii asettamaan kaksi jalkaa pallolle. Seuraavaksi siirrä ne Peanutin päälle. FitPAWS®Targets on tehty liukumattomasta materiaalista ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi Paw Podsien alla tai Peanutin päällä, kun halutaan lisäpitoa.

  Muista! FitPAWS® Targets ovat koulutusvälineitä, eivät leluja! Laita ne aina harjoittelun jälkeen turvalliseen paikkaan, josta koirasi ei saa niitä.

 • Nimetoen-suunn-malli1008

  FitPAWS K9FITbone 58 x 29cm

  80.90 

  K9FITbone™ on luun muotoinen tasapainoalusta koiralle.

  Kehittää:
  voimaa
  kestävyyttä
  asentoaistia
  tasapainoa
  joustavuutta

  Tämän tasapainoalustan kanssa treeni on hauskempaa ja se antaa myös enemmän aistiärsykkeitä koiralle. K9FITbone™ on hyvin tasapainotettu ja on tehty kestämään.

  K9FITbonen™ avulla on mahdollista tehdä matalavaikutteisia harjoitteita niin pienien kuin isojenkin koirien kanssa koko kehon kuntouttamiseen ja kunnon nostamiseen. Ammattikäyttöön kehitetty materiaali on koirille suunniteltu, se antaa erinomaisen pidon ja on tehty kestämään koirien kynsien aiheuttama rasitus.

  Pienet koirat voivat treenata kaikki neljä tassua luun päällä ja isot yhdellä tai kahdella: Etujalat toisen luun päällä ja takajalat toisen päällä. K9FITbone™ tasapainoalustassa on myös tuntoaistiärsykkeitä antavia nystyröitä, jotka antavat koiralle hermostollista stimulaatiota. Tasapainoalustan vaikeustasoa voit säätää muuntamalla ilman määrää alustassa.

  Mitat: 58 x 29 x 10cm

 • Nimetoen-suunn-malli1017

  FitPAWS MINI K9FITbones 2kpl setti

  82.90 

  Näppärän kokoiset ”Minibonet” soveltuvat sekä pienemmille että isommillekin roduille. Miniboneilla pystyt tekemään monipuolisia harjotteita ja kun haastetta alkaa kaipaamaan lisää, nämä on helppo yhdistää muiden FitPAWS®-tuoteperheen tuotteiden kanssa. Treenaaminen FitPAWS®-tuotteiden kanssa on hauska tapa opettaa koiralle uusia asioita ja samalla vahvistaa ohjaajan ja koiran sidettä, vähentää stressiä sekä polttaa kaloreita.

  Minibonet myydään kahden kappaleen settinä, mukana tulee myös käsipumppu.

  Voidaan käyttää pennusta senioreihin. Aloita harjoittelu varovaisesti ja noudata annettuja ohjeita sekä treenien pituuksia. Kysy tarvittaessa apua ja neuvoja omalta eläinfysioterapeutilta, koirahierojalta tai koirankouluttajalta. FitPAWS®:lta löytyy myös oma Youtube-kanava, josta saa paljon hyviä vinkkejä.

  Koko: 29,2 x 16,5 x 6,3 cm

 • Nimetoen-suunn-malli995

  FitPAWS Balance Disc 36cm sininen

  38.90 

  FitPAWS® tasapainotyynyä voidaan käyttää voimanjakoa aktivoivissa sekä tasapainoa harjoittavissa tehtävissä niin urheilu- kuin työkoirille, kuntoutukseen sekä yleisen kunnon kohotukseen kaikille koirille. Ammattikäyttöön kehitetty materiaali on koirille suunniteltu, se antaa erinomaisen pidon ja se on tehty kestämään kynsien aiheuttama rasitus.

  FitPAWS® tasapainotyynyjä on kahta kokoa, halkaisijaltaan 36 ja 56 cm. Voit käyttää samassa harjoituksessa useampaa tyynyä. Tyynyssä on kahta erilaista puolta, sileä ja nystyillä. Voit säätää harjoituksen vaikeutta lisäämällä ja vähentämällä tyynyssä olevan ilman määrää 36 cm tyynyssä neulapumpulla ja 56 cm tyynyssä ilmapumpulla (pumput eivät ole mukana paketissa).

 • Nimetoen-suunn-malli995-2

  FitPAWS Balance Disc 56cm

  79.90 

  FitPAWS® tasapainotyynyä voidaan käyttää voimanjakoa aktivoivissa sekä tasapainoa harjoittavissa tehtävissä niin urheilu- kuin työkoirille, kuntoutukseen sekä yleisen kunnon kohotukseen kaikille koirille. Ammattikäyttöön kehitetty materiaali on koirille suunniteltu, se antaa erinomaisen pidon ja se on tehty kestämään kynsien aiheuttama rasitus.

  FitPAWS® tasapainotyynyjä on kahta kokoa, halkaisijaltaan 36 ja 56 cm. Voit käyttää samassa harjoituksessa useampaa tyynyä. Tyynyssä on kahta erilaista puolta, sileä ja nystyillä. Voit säätää harjoituksen vaikeutta lisäämällä ja vähentämällä tyynyssä olevan ilman määrää 36 cm tyynyssä neulapumpulla ja 56 cm tyynyssä ilmapumpulla (pumput eivät ole mukana paketissa).

 • Nimetoen-suunn-malli1000

  FitPAWS Paw Pods 4kpl setti

  69.90 

  FitPAWS® Paw pods ovat 13 cm leveät tasapainoalustat koirille. Aseta koirasi jalan alle ja treenaa haastavampia tasapainoharjotteita, tukirangan vahvistamista, seisomistreeniä näyttely- ja urheilukoirille. FitPAWS Paw Pods on myös loistava apu voimanjaon harjoitteluun yksittäisille raajoille – yksi toimiva työkalu lisää sekä koirien kuntoutuksen ammattilaisille että koiran kotitreeniin.

  Paw podsit on tehty napakasta, mutta joustavasta PVC-materiaalista, jossa on ilmatäytteinen kammio. Paw podsien sileä pohja valmistettu on liukuestemateriaalista. Pinnan nystyrät antavat koiralle neurologisia kosketusaistiärsykkeitä ja antavat lisää pitoa. Harjoituksen aikana voit säädellä ilmamäärää helposti esim. neulapumpun avulla (pumppua ei mukana paketissa) ja tällä tavoin säätää harjoituksen vaativuutta. Vaikeutta voi myös lisätä käyttämällä Paw podeja nystyräpuoli alaspäin, huomioi tällöin alustan pitävyys.

  Pakkaus sisältää neljä Paw Podsia ja ohjelehtisen pakattuna verkkopussiin.

 • Nimetoen-suunn-malli996

  FitPAWS Trax Donut 55cm x 30,5cm

  65.10 

  FitPAWS® Trax Donut eli kotoisammin donitsi on työkalu koiran tasapaino- ja voimanjakoharjoitteluun. Sitä voidaan käyttää myös syvien lihasten vahvistamiseen pienillä koirilla. Keskikokoiset sekä isot koirat voivat harjoitella painon vaihtelu-harjotteita yhdellä donitsilla tai syvien lihasten vahvistamista kahdella donitsilla. Donitsi antaa koiralle keskivaikean tasapainohaasteen. Sen tasainen pohja tarjoaa enemmän vakautta kuin muut jumppapallot. Varmista aina, että koiran seisoessa Donitsin päällä, sen selkä on suorassa.

  Ammattikäyttöön kehitetty materiaali on koirille suunniteltu ja donitsin pinnalla olevat nystyrät tuovat tassuille lisäpitoa. Harjoituksen vaikeutta voit säädellä myös helposti säätelemällä ilman määrää donitsissa. Donitsin materiaali on ns. hajoamaton mutta jos se sattuisi hajoamaan, pallo tyhjenee hiljalleen eikä räjähdä. Trax Donitsin halkaisija n. 55 cm ja korkeus noin 30,5 cm. Donitsin mukana tulee käsipumppu.

  Tarkista ennen harjoittelu aloittamista koirasi kynsien pituus ja leikkaa tarvittaessa.

  HUOM! Lisää vakautta donitsiin saat ”Donut holder” renkaalla.

 • Nimetoen-suunn-malli998

  FitPAWS Donut Holder rengas

  25.80 

  FitPAWS® Donut Holder on ilmalla täytettävä rengas, joka vakauttaa FitPAWS® Trax Donut -jumppapalloa. Donut Holder on hyvä treenityökalu, jos FitPAWS® Trax Donut -jumppapallon liike on koirallesi outo. Voit aloittaa renkaan kanssa ja kun koirasi syvät lihakset vahvistuvat ja tasapaino kehittyy, voit jättää renkaan pois ja siirtää donitsin suoraan lattialle.
  FitPAWS® Donut Holder käy myös temppukoulutukseen.

  FitPAWS® Donut Holder täyttyy helposti ilmapumpulla, jossa on kartion mallinen suulake (pumppua ei mukana paketissa). Älä ylitäytä rengasta. Siinä tulee olla juuri sen verran ilmaa, että se tuntuu tukevalta koskea ja se vakauttaa FitPAWS® Trax Donut -jumppapallon.

 • Nimetoen-suunn-malli999

  FitPAWS Pumppu

  12.90 

  Käsipumppu. Sisältää kaikki FitPAWS®-tuotteisiin sopivat päät.