Aptus Apto-Flex Nivelille 500ml

38.00 

Varastossa

Ilmainen toimitus alkaen 50€

  Tuotetunnus (SKU): 6432100032324 Osasto:

  Apto-Flex

  Nivelten hyvinvointiin koirille ja kissoille
  Hydrolysoitu kollageeni
  Glukosamiini
  Kondroitiinisulfaatti
  MSM
  Hyaluronihappo
  Karpalouute
  Hyvänmakuinen siirappi
  Pakkaukset: 200 ml ja 500 ml

  Sisältää kaikki nivelten terveydelle välttämättömät ravintoaineet hyvin imeytyvässä muodossa. Hydrolysoitu kollageeni, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, MSM, hyaluronihappo sekä karpalouute toimivat synergisesti eli vahvistavat toistensa vaikutuksia.

  Täydennysrehuvalmiste kissoille ja koirille.

  Käyttöohje

  Annostele kerran päivässä suun kautta. Voidaan antaa sellaisenaan tai sekoittaa ruokaan.
  Ravistettava hyvin. Avattu pullo on käytettävä 3 kuukauden kuluessa avaamisesta.
  Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan vähintään kolmen kuukauden käyttöä.

  Koostumus

  Vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, hydrolysoitu kollageeni (sika), metyylisulfonyylimetaani (MSM), d-glukosamiinisulfaatti, kondroitiinisulfaatti, hyaluronihappo, karpalouute.

  Ravitsemukselliset lisäaineet per 10 ml

  Hydrolysoity kollageeni (sika) 1400 mg 
  MSM (metyylisulfonyylimetaani) 100 mg 
  D-glukosamiinisulfaatti 2KCl 80 mg 
  Kondroitiini 40 mg 
  Hyaluronihappo 14 mg 
  Karpalouute 10 mg 

  Ravintoaineet

  Raakavalkuainen 14 % 
  Raakakuitu 0 %
  Raakaöljy ja raakarasva 0 %
  Epäorgaaninen aines 0,6 %
  Kosteus 46,7 %
  Energiasisältö / 10 ml 88,6 kJ

  Lisäaineet: Säilöntäaineet (sitruunahappo, kaliumsorbaatti).
  Väri (poltettu sokeri) (<1%).

  Lisätietoja

  Koirat nauttivat juoksemisesta, iloitsevat hypyistä ja kiipeävät mielellään omistajansa viereen sohvalle. Kissojen liikkeet ovat sulavia ja pehmeitä, ne ovat taitavia saalistajia ja venyvät uskomattomiin loikkiin. Liikkuessa mielen virkeyden lisäksi lemmikin lihakset ja nivelet saavat harjoitusta. Joissain tilanteissa on kuitenkin tarpeen tukea nivelten hyvinvointia.

  Suurikokoisten rotujen pennuilla nopean kasvun vaihe asettaa vaatimuksia ravinnolle ja varsinkin nivelten kehitykselle tärkeiden rakennusaineiden riittävälle saannille.
  Nivelten toiminnan tukemisen tarve lisääntyy myös silloin, kun nivelet joutuvat kovalle fyysiselle rasitukselle. Erityisesti urheilu- ja työkoirat hyötyvät nivelvalmisteen käytöstä, varsinkin harjoitus- ja kilpailukauden aikana.
  Ikääntyville lemmikeille ravintolisän antaminen kannattaa aloittaa jo ennen varsinaisten oireiden alkamista nivelen toimintakyvyn ja aineenvaihdunnan tukemiseen. Nivelvalmistetta suositellaan nivelleikkauksen jälkeen toipumisen tueksi sekä nivelrikkopotilaan muun hoidon lisänä.

  Aptus Apto-Flex sisältää nivelen toiminnalle välttämättömiä ravintoaineita

  Glukosamiini huolehtii noin puolesta nivelen hyaluronihapon tuotannosta ja sillä on tärkeä osa myös glukosaminoglykaanien tuotannossa. Nivelnesteen glukosaminoglykaanit huolehtivat nivelen joustavuudesta, iskunvaimennuksesta sekä kestävyydestä. Glukosamiini estää tulehdusentsyymien (COX) tuotantoa, happiradikaalien lisääntymistä sekä kollageenia hajottavan entsyymin aktiivisuutta.

  Kondroitiinisulfaatti on nivelruston perusaineosa. Sen tärkeänä tehtävänä on muun muassa huolehtia nivelen iskua vaimentavien ominaisuuksien säilymisestä. Kondroitiinisulfaatti vähentää nivelrustoa hajottavien entsyymien tuotantoa, lisää nivelnesteen määrää ja sillä on myös tulehdusta lievittävä vaikutus.

  Metyylisulfonyylimetaani eli MSM on luonnollisen rikin lähde, joka on tärkeä kollageenin muodostumiselle. MSM:llä on havaittu olevan tulehdusta ja kipua lievittävä vaikutus. Metyylisulfonyylimetaani toimii myös antioksidanttina suojaten rustoa vapaiden happiradikaalien hajottavalta vaikutukselta.

  Hyaluronihappo on nivelnesteen tärkein ainesosa. Se varmistaa rustojen pehmeyden, joustavuuden ja viskositeetin sekä ylläpitää nivelruston normaalia nestetasapainoa ja palauttaa normaalin toiminnan nivelissä. Hyaluronihappo tehostaa kollageenin, kondroitiinisulfaatin ja glukosamiinin vaikutuksia.

  Hydrolysoitu kollageeni on aminohapoista koostuva vahva valkuaiskuitu, joka takaa sidekudosten, kuten jänteiden ja rustokudoksen joustavuuden. Hydrolysoitu kollageeni imeytyy hyvin suun kautta ja lisää kollageenin määrää kaikkialla elimistössä.

  Karpalouute on vahva antioksidantti. Lisäksi se sisältää nivelen uusiutumiselle tärkeitä vitamiineja sekä kivennäisaineita, kuten C-vitamiinia, mangaania ja sinkkiä.

  Säilytys

  Säilytetään huoneenlämmössä (15-25 °C).

  Ei lasten eikä eläinten ulottuville eikä näkyville.