Back on Track +Physio Polvituki

43.00 

Ilmainen toimitus alkaen 50€

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

  Back on Track +Physio Polvituki

  Polvisuoja joustavalla kankaalla.
  Erittäin joustava polvisuoja, joka tarjoaa kevyen lisätuen. Ohuen ja joustavan materiaalin, ansiosta polvituki sopii käytettäväksi niin arjessa kuin treenissäkin. Polvituki on huomaamaton jopa tiukkojen vaatteiden alla.

  Polvituen antamasta tuesta ja Welltex® teknologiasta voi olla paljon apua erilaisten polvikipujen hoidossa. Tuki voi lievittää polvikivuista kärsivien ongelmia, kuten polvivammoja, tulehdusta, nivelrikkoa tai reumaa.

  Kaikki Welltex®-tuotteet sisältävät hienoksi jauhettuja mineraaleja, jotka sulautetaan tekstiilimateriaalin lankoihin. Edullinen vaikutus ilmenee, kun nämä mineraalit absorboivat ja heijastavat takaisin päin käyttäjän luonnollista kehon lämpöä pitkän aallon infrapunaenergian muodossa (FIR). Kun lämpö siirtyy takaisin kehoon, se kulkeutuu ihon läpi ja vaikuttaa syvälle kudoksiin.

  Vaikutuksen tiedetään stimuloivan verenkiertoa, ja monet kokevat parempaa hyvinvointia ja konkreettista helpotusta yleisiin niveliin, jänteisiin ja lihaksiin vaikuttaviin ongelmiin. Welltex®-tuotteita käytetään pääasiassa lievittämään vaivoja, kuten nivelkipua ja jäykkyyttä, lihaskipuja, lihasjännitystä, turvotusta ja tulehdusta. Welltex®-tuotteiden ominaisuuksista voi olla suuri apu myös ylirasituksesta ja vammoista toipumisen aikana.

  Täydellinen polvituki avuksi jokapäiväiseen toimintaan!
  Myydään yksittäin.

  Welltex®-teknologia
  Vuoden 2023 Liikkujan tuote
  Back on Track Finland
  +physio Polvituki
  €43
  16 Reviews
  Lisää suosikkeihin
  Koko
  S
  M
  L
  XL
  XXL

  > Welltex®-tekniikkaa
  > 4-suuntaan joustava materiaali
  > Polvisuoja niin arkeen kuin harjoitteluun
  > Ohut ja sileä
  > Tarjoaa kevyen tuen
  > Voi lievittää epämukavuutta mm. reuman ja polvivammojen yhteydessä

  Koon valinta:
  Saadaksesi oikean koon, mittaa polven ympärysmitta polvi taivutettuna 90 asteen kulmassa.
  S = 36-38cm
  M = 38-40cm
  L = 40-42 cm
  XL = 42-44cm
  XXL = 45-47cm

  Materiaali:
  Polyesteri 60 %, polyamidi 30 %, Elastaani 8 %. Welltex®-tekniikka.
  Welltex® tekniikka sisältää ainutlaatuisen koostumuksen luonnollisia mineraaleja. Mineraalit sieppaavat kehon lämpöä ja muuttavat sen pitkän aallon infrapunaenergiaksi, joka heijastuu takaisin ihoon, niveliin ja lihaksiin. Infrapunaenergia tunnetaan kyvystään lisätä verenkiertoa, mikä voi olla hyödyllistä toipumisen aikana vammoista, kulumisesta, tulehduksesta tai jännittyneistä lihaksista.

  Pesuohje:
  Tuote on pidettävä puhtaana maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Vaikuttavat mineraalit kudotaan materiaaliin, eikä niitä voi pestä tai kuluttaa pois. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita. Vain käsinpesu. Ilmakuivaus. Älä käytä valkaisuainetta tai huuhteluainetta. Ei kuivapesua. Älä silitä. Ei rumpukuivausta.

  Lisätiedot

  Koko

  , , , ,