Back on Track +Physio Kyynärtuki

36.00 

Ilmainen toimitus alkaen 50€

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

  Back on Track +Physio Kyynärtuki

  +Physio Kyynärtuki on tehokas apu niin hiirikäteen, tenniskyynärpäähän, kuin myös kyynärpään kroonisiin vaivoihin.

  Miellyttävä neljään suuntaan joustava, helposti puettava kyynärtuki on valmistettu ohuesta ja taipuisasta materiaalista, joka takaa erinomaisen käyttömukavuuden ja istuvuuden. Tukea voidaan käyttää päivittäin, jopa nukkuessa.

  Kaikki Welltex®-tuotteet sisältävät hienoksi jauhettuja mineraaleja, jotka sulautuvat tekstiilimateriaalin lankoihin. Edullinen vaikutus ilmenee, kun nämä mineraalit absorboivat ja säteilevät uudelleen käyttäjän luonnollista kehon lämpöä pitkän aallon infrapunaenergian muodossa (FIR). Kun lämpö siirtyy takaisin kehoon, se kulkeutuu ihon läpi ja vaikuttaa syvälle kudoksiin. Siitä voi olla apua mm. tulehduksiin, kulumiseen, vammoihin, turvotukseen ja nivelrikkoon. Vaikutuksen tiedetään stimuloivan verenkiertoa, ja monet kokevat parempaa hyvinvointia ja konkreettista helpotusta yleisiin niveliin, jänteisiin ja lihaksiin vaikuttaviin ongelmiin. Welltex®-tuotteita käytetään pääasiassa lievittämään vaivoja, kuten nivelkipua ja jäykkyyttä, lihaskipuja, lihasjännitystä, turvotusta ja tulehdusta. Welltex®-tuotteiden ominaisuuksista voi olla suuri apu myös ylirasituksesta ja vammoista toipumisen aikana.

  Tuki sopii käytettäväksi sekä oikeaan että vasempaan käteen. Myydään yksittäin.

  > Antaa tukea.
  > Welltex teknologia
  > Lisää verenkiertoa.
  > Vähentää lihasjännityksiä.
  > Lisää lihasten ja nivelten liikkuvuutta.
  > Nopeuttaa palautumista.

  Koon valinta:

  Hauiksen ympärys, mittaa n. 8cm kyynärtaipeen yläpuolelta

  XS = 25-28cm

  S = 28-30cm

  M = 30-32 cm

  L = 32-34cm

  XL = 34-36 cm

  XXL = 36-38cm

  Materiaali:
  Welltex teknologia
  55% Polyester, 25% Elastaani, 20% Polyamidi
  Welltex® tekniikka sisältää ainutlaatuisen koostumuksen luonnollisia mineraaleja. Mineraalit sieppaavat kehon lämpöä ja muuttavat sen pitkän aallon infrapunaenergiaksi, joka heijastuu takaisin ihoon, niveliin ja lihaksiin. Infrapunaenergia tunnetaan kyvystään lisätä verenkiertoa, mikä voi olla hyödyllistä toipumisen aikana vammoista, kulumisesta, tulehduksesta tai jännittyneistä lihaksista.

  Pesuohje:
  Tuote on pidettävä puhtaana maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Vaikuttavat mineraalit kudotaan materiaaliin, eikä niitä voi pestä tai kuluttaa pois. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita. Vain käsinpesu. Ilmakuivaus. Älä käytä valkaisuainetta tai huuhteluainetta. Ei kuivapesua. Älä silitä. Ei rumpukuivausta.

  Lisätiedot

  Koko

  , , , ,