Hyvinvointi ja hoitotuotteet

Näytetään tulokset 1–48 / 65

 • Nimetoen-malli728-2

  TropiClean Awapuhi & Coconut Whitening Shampoo, Kirkastava 355ml

  15.90 

  TropiClean Awapuhi & Coconut Whitening Shampoo, Kirkastava 355ml

  TropiClean Awapuhi & Coconut Whitening koiran ja kissan shampoo valkaisee ja kirkastaa lemmikkisi turkkia täyteläisellä, puhdistavalla vaahdolla, vahvistaa kaikkia värejä samalla, kun se kosteuttaa ja hoitaa niiden ihoa ja turkkia. Awapuhin ja kookoksen makea aromi jättää ne tuoksumaan raikkaalta ja valmiina halaukseen!

  Whitens & Brightens – Koiran ja kissan shampoo tuo lemmikkisi turkin täyteen loistoonsa. Sopii kaikkiin väreihin, mutta parhaiten valkoisiin turkkeihin.
  Valkaiseva shampoo muuttaa himmeät turkit näyttelyn parhaaksi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi anna shampoon vaikuttaa 3-5 minuuttia.
  Trooppinen awapuhin ja kookoksen tuoksu vie lemmikkisi trooppiseen paratiisiin jokaisen kylvyn yhteydessä!

  Pehmentää turkkia – inkiväärililja, mustikka, kamomilla, vadelma, yucca ja malvauutteet jättävät turkin silkinpehmeän tuntuiseksi.
  Hellävarainen kookos puhdistaa saippuattomasti.

  pH balansoitu, Barabenvapaa, saippuavapaa

  Käyttö:
  Ravista hyvin. Kostuta lemmikkisi turkki. Hiero lemmikkisi turkkiin 3–5 minuuttia ja huuhtele sitten kokonaan.
  Älä päästä ainetta lemmikin silmiin. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.

 • Nimetoen-malli738-2

  TropiClean Berry & Coconut Deep Cleansing Shampoo, Syväpuhdistava 355ml

  15.90 

  TropiClean Berry & Coconut Deep Cleansing Shampoo, Syväpuhdistava 355ml

  TropiClean Berry & Coconut -syväpuhdistava koiran ja kissan shampoo syväpuhdistaa lemmikkin turkin runsaalla vaahdolla samalla, kun se kosteuttaa ja hoitaa niiden ihoa ja turkkia. Marjojen makea ja hedelmäinen tuoksu jättää ne tuoksumaan raikkaiksi ja valmiiksi halaukseen!

  Syväpuhdistus likaisille lemmikeille – Koiran ja kissan shampoo puhdistaa turkkiin jääneen lian, tahmat ja hajut.
  Groomer-Quality Clean – Shampoo puhdistaa turkin niin hyvin, että luulet lemmikkisi tulevan juuri trimmaajalta!
  Shampoo poistaa koiran hajun – Marjojen ja kookoksen makea aromi vie lemmikkisi trooppiseen paratiisiin jokaisella kylvyllä!
  Pehmentää turkkia – Vadelma-, granaattiomena-, mansikka-, mustikka-, aloe- ja malvauutteet jättävät turkin silkinpehmeän tuntuiseksi.
  Hellävarainen kookospuhdistusaine puhdistaa saippuattomasti.

  pH balansoitu, Parabenvapaa, saippuavapaa, ei valkaise

  Käyttö:
  Ravista hyvin. Kostuta lemmikkisi turkki. Hiero lemmikkisi turkkiin 3–5 minuuttia ja huuhtele sitten kokonaan. Älä päästä lemmikin silmiin. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.

 • Nimetoen-malli770

  TropiClean Centle Coconut Hypoallergenic Puppy Shampoo, Hypoallergeeninen 355ml

  15.90 

  TropiClean Centle Coconut Hypoallergenic Puppy ja Kitten Shampoo, Hypoallergeeninen 355ml, vedetön

  Hellävarainen kookoshypoallergeeninen shampoo koiran ja kissanpennuille

  TropiClean Gentle Coconut Hypoallergenic Puppy & Kitten Shampoo on täydellinen koiranpennuille, kissanpennuille ja lemmikkieläimille, joilla on herkkä iho, koska se puhdistaa ja kosteuttaa ihoa ja turkkia hellävaraisesti rauhoittavalla vaahdolla. Kevyt trooppinen kookoksen tuoksu jättää lemmikkisi tuoksumaan raikkaalta ja valmiina halauksiin!

  Hellävarainen kookospuhdistusaine puhdistaa ärsyttämättä ja kosteuttaa rauhoittavalla vaahdolla.
  Täydellinen pennuille – Koirashampoo on riittävän hellävarainen ​​pennun ensimmäiseen kylpyyn. Turvallinen käytettäväksi 12 viikon ikäisille tai vanhemmille lemmikeille.
  Pehmentää turkkia – Kookos-, kaura- ja aloeuutteet jättävät turkin silkinpehmeän tuntuiseksi.
  Virkistävä kookoksen tuoksu vie lemmikkisi trooppiseen paratiisiin jokaisella kylvyllä!

  Käyttö:
  Ravista hyvin. Kostuta lemmikkisi turkki. Hiero lemmikkisi turkkiin 3–5 minuuttia ja huuhtele sitten kokonaan. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.
  Varoitus: Käytä vain ohjeiden mukaan. Vain paikalliseen käyttöön. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi huolellisesti puhtaalla vedellä. Älä käytä avoimissa haavoissa.

 • Nimetoen-malli792-2

  TropiClean Kiwi & Cocoa Butter Moisturizing Conditioner, Kosteuttava hoitoaine 355ml

  15.90 

  TropiClean Kiwi & Cocoa Butter Moisturizing Conditioner, Kosteuttava hoitoaine 355ml

  TropiClean Kiwi & Cocoa Butter -kosteuttava koiran ja kissan hoitoaine rauhoittaa ja hoitaa tehokkaasti lemmikkisi ihoa ja turkkia, mikä auttaa selvittämään sen karvoja ja kosteuttamaan ihoa. Kiivin ja kaakaovoin makea trooppinen tuoksu jättää ne tuoksumaan yhtä upealta kuin niiden turkki näyttää!

  TEHOKASTA KOSTEUTTAA JA KUNNOSSAPITOA – TropiClean Kiwi & Cocoa Butter -kosteuttava koiran ja kissan hoitoaine rauhoittaa ja hoitaa tehokkaasti lemmikkisi ihoa ja turkkia, mikä auttaa selvittämään sen karvoja ja kosteuttamaan ihoa.
  SWEET TROPICAL SCENT – Kiivin ja kaakaovoin pitkäkestoinen makea trooppinen tuoksu jättää ne tuoksumaan yhtä upealta kuin turkki näyttää!
  TURVALLINEN RATKAISU – saippuaton, parabeeniton ja väriaineton. Valmistettu luonnollisista ainesosista ja turvallinen käytettäessä ohjeiden mukaan vähintään 12 viikon ikäisille koirille ja kissoille.
  MADE IN the USA – Valmistamme ja toimitamme ylpeänä tuotteemme vain korkealaatuisimmista, luonnollisista ainesosista.

  Käyttö:
  Pese lemmikkisi millä tahansa TropiClean-shampoolla. Huuhtele hyvin. Hiero hoitoainetta lemmikkisi turkkiin 3–5 minuutin ajan ja huuhtele sitten kokonaan. Älä päästä ainetta lemmikin silmiin. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.

 • Nimetoen-malli802-3

  TropiClean Lime & Cocoa Butter Shed Control Conditioner, Ehkäisee takkuuntumista 355ml

  15.90 

  TropiClean Lime & Cocoa Butter Shed Control Conditioner, Ehkäisee takkuuntumista 355ml

  TropiClean Lime & Coconut Shed Control Dog & Cat Shampoo kuorii ja kosteuttaa lemmikkisi ihoa vähentääkseen ihon irtoamista ja antaakseen syvän ravitsevan puhtauden jättäen ihon ja turkin terveeksi. Limetin ja kookoksen raikas tuoksu jättää ne tuoksumaan raikkaalta ja valmiina halaukseen!

  Vähentää karvan irtoamista – Koiran ja kissan shampoo kuorii ja kosteuttaa.
  Poistaa koiran pahan hajun – Limetin ja kookoksen raikas tuoksu vie lemmikkisi trooppiseen paratiisiin jokaisella kylvyllä!
  Pehmentää turkkia – Aloe-, papaija-, kamomilla-, kiivi- ja malvauutteet jättävät turkin silkkisen pehmeän tuntuisen.
  Double Down on Shedding – Saat parhaat tulokset käyttämällä TropiClean Lime & Cocoa Butter Shed Control Conditioner -hoitoaineen kanssa.

  Käyttö:
  Ravista hyvin. Kostuta lemmikkisi turkki. Hiero lemmikkisi turkkiin 3–5 minuuttia ja huuhtele sitten kokonaan. Älä päästä ainetta lemmikin silmiin. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.

 • Nimetoen-malli759-2

  TropiClean Oatmeal & Tea Tree Medicated Itch Relief Shampoo, Kuivalle ja kutisevalle iholle 355ml

  15.90 

  TropiClean Oatmeal & Tea Tree Medicated Itch Relief Shampoo, Kuivalle ja kutisevalle iholle 355ml

  Kauraa ja teepuuta sisältävä kutinaa lievittävä shampoo lemmikkieläimille.

  TropiClean Oatmeal & Tea Tree hoitava Itch Relief Dog & Cat Shampoo kuorii, kosteuttaa ja hoitaa lemmikkisi ihoa ja turkkia.
  Kutinaa estävä koostumus sisältää rauhoittavaa kauraa, joka tarjoaa kestävää helpotusta kutisevalle iholle.

  Tehokas kutinan lievitys – Koiran ja kissan shampoo kuorii, kosteuttaa ja hoitaa ihoa ja turkkia helpottaen kutinaa nopeasti.
  Koiran kutinaa lievittävä shampoo sisältää rauhoittavaa kauraa, joka lievittää lemmikkejä kutinasta ja ärsytyksestä.
  Poistaa likaisen koiran hajun – Kauran ja teepuun rauhoittava tuoksu jättää lemmikkisi tuoksumaan vastustamattomalta.
  Pehmentää turkkia – Kamomilla-, aloe-, granaattiomena-, kiivi-, yucca- ja papaijauutteet jättävät turkin silkinpehmeän tuntuiseksi.
  Hellävarainen kookos puhdistaa saippuattomasti.

  Käyttö:
  Ravista hyvin. Kostuta lemmikkisi turkki. Hiero lemmikkisi turkkiin 3–5 minuuttia ja huuhtele sitten kokonaan. Älä päästä lemmikin silmiin. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.

 • Nimetoen-malli781-5

  TropiClean Papaya & Coconut Luxury 2in1, Shampoo ja hoitoaine 355ml

  15.90 

  TropiClean Papaya & Coconut Luxury 2in1, Shampoo ja hoitoaine 355ml

  TropiClean Papaya & Coconut Luxury 2-in-1 koiran ja kissan shampoo ja hoitoaine puhdistaa, kosteuttaa ja hoitaa lemmikkisi ihoa ja turkkia. Tämä ylellinen koiranpesuaine auttaa vapauttamaan takertuneita karvoja helpottaen harjaamista ja jättää niiden turkin pehmeäksi ja terveeksi. Papaijan ja kookoksen makea tuoksu jättää tuoksumaan raikkaalta ja valmiina halaukseen!

  Puhdistaa ja hoitaa – Koiran shampoo & hoitoaine – yhdistelmä puhdistaa turkin lialta ja roskista samalla kun hoitaa turkin harjaamisen helpottamiseksi.
  Kosteuttaa kuivaa ihoa – Ylellinen vaahto kosteuttaa ihoa ja turkkia jättäen sen pehmeäksi ja terveeksi.
  Poistaa koiran pahan hajun – Papaijan ja kookoksen raikas tuoksu vie lemmikkisi trooppiseen paratiisiin jokaisella kylvyllä!
  Pehmentää turkkia – Papaija-, kiivi-, mango-, granaattiomena-, yucca-, kamomilla- ja aloeuutteet jättävät turkin silkinpehmeän tuntuiseksi.

  Käyttö:
  Ravista hyvin. Kostuta lemmikkisi turkki. Hiero lemmikkisi turkkiin 3–5 minuuttia ja huuhtele sitten kokonaan. Älä päästä lemmikin silmiin. Turvallinen päivittäiseen käyttöön.

 • Nimetoen-malli1130

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Aloe Vera, 60g

  12.50 

  Groomers Secret Palashampoo koiralle, 60g Aloe Vera

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1119

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Eukalyptus, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Eukalyptus, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1124

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Laventeli, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Laventeli, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1111

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Omena, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Omena, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1127

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Propolis, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Propolis, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1113

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Ruusu, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Ruusu, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1121

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Sitruuna, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Sitruuna, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1117

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Teepuu, 60g

  12.50 

  Groomers Secret – Palashampoo koiralle Teepuu, 60g

  Erittäin helppo käyttää, hyvin vaahtoava, likaa irroittava ja riittoisa!
  Suositellaan käytettäväksi vain vaahdotuspussin kanssa, joka stimuloi palasaippuaa vaahtoamaan ja saippua pysyy hyvin kädessä, pussi myydään erikseen.

  Tuote sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle!

  Suuri etu on se, ettei sinun tarvitse käyttää hoitoainetta, vaan tuottessa itsessään on kaikki mahdollinen hyvään ja huolelliseen pesuun. Palasaippua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse annostella pullosta, vaan saippua toimii pesijänä kädessäsi.
  Shampoo tuoksuu voimakkaalle, mutta huuhtoutuu helposti ja tuoksu laimenee samalla.

  Syväpuhdistava ja hoitava palashampoo hoitoaineella, turkin optimaaliseen hoitoon!

  Groomers Secret Shampoo Bar on vaihtoehto ikivanhalle shampoopullolle. Perinteinen shampoopullo koostuu 80 % vedestä.
  Groomers Secret Shampoo Bar koostuu puhtaasti ainesosista, eikä siinä ole vettä. 1 Palashampoo vastaa 3 muovista shampoopulloa.

  Yksi pakkaus riittää vähintään 80 pesukertaan ja vähentää siten muovin käyttöä, tuote on vegaaninen.

  – pH-neutraali (ei kirvele silmiä)
  – Biohajoava
  – Säilytyspurkissa
  – Vegaaninen
  – Ilman SLS:ää ja parabeeneja

  Kuinka käyttän Groomers Secret Shampoo Baria?

  Laita Groomers Secret PalaShampoo vaahdotusverkkoon ja kastele sekä saippua, että koira hyvin vedellä.
  Sitten yksinkertaisesti hiero Groomers Secret palashampoo koiraa.
  Palashampoo toimii erittäin hyvin lian irroittajana.
  Huuhtele hyvin ja olet valmis!

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1132

  Groomers Secret Foamer Bag – Vaahdotuspussi palashamppoolle

  1.90 

  Groomers Secret Foamer Bag – Vaahdotuspussi Groomers palashamppoille!

  Kehitetty erityisesti palashampoolle. Kestävä ja ihanteellinen palashampoon käytössä ja säilytyksessä.
  Pussin avulla palasampoo vaahtoaa optomaalisti, ripusta pussi palashampoon kanssa käytön jälkeen kuivumaan, käytä sitä uudelleen ja uudelleen.

  https://www.youtube.com/watch?v=-fevYbs7WT4

 • Nimetoen-malli1005

  Hunter Poopbag dispenser Yuna, Kakkapussipidike + kakkapussirulla

  18.90 

  Hunter Poopbag dispenser Yuna, Kakkapussipidike + kakkapussirulla 10 x 5 cm

  – Tyylikäs kakkapussin pidike jokaiseen päivään
  – Joustavat kiinnitysvaihtoehdot tukevan rengaskarabiinin ansiosta
  – Yksittäisten pussien helppo irrotus
  – Mukana yksi rulla kakkapusseja
  – Valmistettu Saksassa

  Käytännölliset arjen apulaiset voivat myös näyttää hyviltä!

  Tietysti housujen tai takin taskuun mahtuu yksittäisiä kakkapusseja, mutta kiinnityksen avulla pussit kulkeutuvat aina mukanasi.
  Voimme lämpimästi suositella YUNA kakkapussin annostelijaa!
  Suuri, laadukas rengaskarbiini voidaan aina kiinnittää sinne, missä se on käytännöllisintä.
  Olipa se hihnassa, housuissasi tai laukussa – YUNA on täysin joustava ja ehdoton hankinta jokaiselle vastuulliselle koiranomistajalle.

 • Nimetoen-malli1006

  Hunter SPA Tassurasva 75ml

  13.90 

  HUnter SPA Tassurasva

  – Hoitava ja suojaava balsami iholle ja tassuille
  – Suojaa luotettavasti kuivumiselta ja halkeilulta
  – Voi tukea vaurioituneen ihon paranemista ja ehkäistä ihovaurioita
  – Kosteuttaa ihoa intensiivisesti
  – Suositellaan säännölliseen käyttöön, varsinkin talvella
  – Tulokset näkyvät yleensä jo muutaman käyttökerran jälkeen
  – Miellyttävä, luonnollinen tuoksu
  – Ei sisällä säilöntäaineita, mikromuoveja ja silikoneja
  – Valmistettu Saksassa

  Vuoden jälkipuoliskolla, kun märkä, kylmä, lumi ja jää hallitsevat jokapäiväistä elämää, koirien tassujen herkät anturat kärsiväteniten.
  Jää, suola ja hiekka voivat aiheuttaa pieniä halkeamia anturoissa, joista voi nopeasti tulla todellinen ongelma ilman asianmukaisia ​​toimenpiteitä.
  Tämän estämiseksi on suositeltavaa tarkistaa koiran tassut jokaisen lenkin jälkeen ja poistaa kaikenlaiset liat – talvella lämpimään veteen kastetulla pehmeällä liinalla.
  SPA-tassunhoitoaine muodostaa hoitavan suojakerroksen nelijalkaisen ystävän anturoille ja sitä voidaan käyttää epäröimättä myös muille rasittuneille alueille, kuten kyynärpäissä tai kintereissä oleville kovettumille.

  Koirat, jotka kärsivät herkistä tai ärtyneistä anturoista iän, allergioiden, kroonisten sairauksien tai aineenvaihduntahäiriöiden vuoksi, hyötyvät erityisesti SPA balsamin tarjoamasta säännöllisestä, kosteuttavasta hoidosta.
  SPA-tassunhoibalsamia tulee levittää ohuesti anturoille ennen jokaista kävelyä. Balsami imeytyy nopeasti ja sillä on miellyttävä luonnollinen tuoksu.

 • Nimetoen-malli968

  Hunter SPA Comb Hoitoharja shampoolle

  19.90 

  Hunter SPA Comb Hoitoharja shampoolle

  – Hoitoharja integroidulla shampootoiminnolla
  – Sopii keskipitkälle ja pitkälle turkille
  – Erityiset kolminkertaiset hierontanastat
  – Harjan voi täyttää shampoolla
  – Ergonominen muotoilu optimaaliseen käsittelyyn

  Harja erityisellä hyvinvointitehosteella.
  Erityiset kolminkertaiset hierontanystyrät hemmottelevat lemmikkiäsi turkkihuollon aikana. Lisäksi harja voidaan täyttää myös shampoolla hierontapäässä olevan kierrettävän korkin ansiosta.
  Paina vain nappia, niin harja pumppaa shampoon suoraan koiran turkkiin.
  Yhdessä optimaalisen hygienian kanssa tämä toiminto helpottaa shampoon annostelua ja jakamista, ja se voi auttaa stimuloimaan koirasi verenkiertoa. Harjan ergonomisen muodon ansiosta se istuu täydellisesti käteen.
  * Shampoo ei sisälly hintaan

 • Nimetoen-malli976

  Hunter SPA Glove Harja turkille ja pinnoille

  19.80 

  Hunter SPA Glove Harja turkille ja pinnoille 23 x 17 cm

  – Hoitokäsine kaikentyyppisille turkille
  – Pese ja hiero koiraasi samaan aikaan
  – Sisältää täydennysaukon shampoon lisäämistä varten
  – Kangaspinta karvojen poistamiseen vaatteista ja huonekaluista
  – Yleiskäsinekoko

  Tämä kylpylätyylinen hoitokäsine saa koirasi tuntemaan olonsa todella hemmotetuksi turkkihuollon aikana.
  Täytä vain shampoo käsineeseen soikean muotoisen aukon kautta ja hoida koirasi hellästi.
  Pehmeät, joustavat kumitapit tekevät turkin irrottamisesta lialta ja kuolleista karvoista helppoa. Hellävarainen hierontatoiminto stimuloi verenkiertoa. Jopa sen jälkeen, kun lemmikkisi on puhdas ja valmis lähtöön, erikoissuunniteltujen käsineiden takaosaa voidaan käyttää irtonaisten karvojen poistamiseen vaatteista, matoista ja huonekaluista.
  Täydellinen kaikenkokoisille käsille, sisäpuolella oleva sormilenkki varmistaa optimaalisen vakauden ja pidon kaikenlaisessa toiminnassa.
  * Shampoo ei sisälly hintaan

 • Nimetoen-malli950

  Hunter SPA Hara- 2 rivinen

  20.90 

  Hunter SPA Hara 2- rivinen 16,0 x 11,5 cm

  – Sopii koirille, joilla on keskipitkä ja pitkä karva
  – Intensiiviseen aluskarvan hoitoon
  – Helpottaa kuolleen aluskarvan poistamista jopa erittäin paksulle turkille
  – Kaksi riviä korkealaatuisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tappeja
  – Ergonominen kahva laadukkaalla nahalla

  Laadukkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut tapit kahdessa rivissä takaavat erityisen intensiivisen aluskarvan hoitotyön.
  Näin voit poistaa kuolleen aluskarvan erittäin paksusta ja tiheästä turkista, mikä on todellinen plussa hygienian kannalta.
  Hara sopii koirille, joilla on keskipitkä ja pitkä karva, ja ergonomisesti muotoiltu otin laadukkaasta nahasta takaa, että hara on luistamaton ja helppokäyttöinen.

 • Nimetoen-malli925

  Hunter SPA Harja extrapehmeä

  14.90 

  Hunter SPA Extrapehmeä harja: 19,5 x 6,5 cm

  – Hoitoharja sopii kaiken pituisille turkille (lyhyt, keskipitkä, pitkä)
  – Kiiltävälle turkille
  – Pehmeät harjakset parantavat luonnollisten öljyjen jakautumista koko turkkiin
  – Ergonomisesti muotoiltu kahva korkealaatuista nahkaa

  Erikoispehmeä hoitoharja SPA Extra Soft sopii lyhyt-, keskipitkä- tai pitkäkarvaisten lemmikkien hoitoon.
  Säännöllisesti käytettynä pehmeät harjakset varmistavat luonnollisten öljyjen optimaalisen jakautumisen turkin sisällä.
  Kiiltävä turkki, hygienia ja hyvinvointi sekä eläimille että ihmisille taataan. Ergonomisesti muotoiltu ja laadukas nahkainen kahva mahdollistaa myös mukavan ja turvallisen käsittelyn.

 • Nimetoen-malli928

  Hunter SPA Harja tuplaharjas

  19.90 21.90 

  Hunter SPA Harja tuplaharjas

  – Sopii pitkäkarvaisille, keskipitkille ja lyhytkarvaisille koirille
  – Ainutlaatuiset kaksoisharjakset takaavat optimaalisen pinta- ja aluskarvan harjauksen
  – Joustava harjan ”kaula”
  – Ergonominen kahva laadukkaalla nahalla

  Ennen kaikkea tämä hoitoharja valloittaa sinut ainutlaatuisilla kaksoisharjaksilla, jotka hoitavat optimaalisesti koirasi pinta- ja aluskarvaa.
  Säännöllinen käyttö takaa kiiltävän turkin ja varmistaa samalla, että luonnolliset öljyt jakautuvat paremmin – valtava etu hygienian kannalta.

  Pitkäkarvaiset, keskipitkät ja lyhytkarvaiset koirat hyötyvät kaikki tämän harjan käytöstä, mikä mahdollistaa maksimaalisen mukavuuden, sillä harjan joustava ”kaula” estää sinua kohdistamasta liikaa painetta koiran ihoon.
  Ergonomisesti muotoiltu kahva korkealaatuisesta nahassa takaa, että harja on luistamaton ja helppokäyttöinen

 • Nimetoen-malli931

  Hunter SPA Harja- 2 puoleinen

  16.90 17.90 

  Hunter SPA Kaksipuoleinen harja

  – Sopii pitkäkarvaisille, keskipitkille ja lyhytkarvaisille koirille
  – Pehmeät harjakset toisella puolella, nikkelipinnoitetut tapit toisella
  – Joustava harjan kaula
  – Ergonominen kahva laadukkaalla nahalla

  Monipuolinen koiranharja jokaiseen turkkityyppiin: pehmeät harjakset toisella puolella ja nikkelipinnoitetut tapit toisella, joten tämä harja sopii lyhytkarvaisille, keskipitkille ja pitkäkarvaisille koirille.
  Harjakset varmistavat, että öljyt jakautuvat tasaisemmin koko turkkiin, kun taas tapit auttavat pitämään pinta- ja aluskarvasta hellävaraisesti huolta. Harjan joustava ”kaula” estää sinua kohdistamasta liikaa painetta koiran ihoon– todellinen etu koirasi hyvinvoinnin varmistamisessa. Harja mukautuu optimaalisesti koirasi turkin rakenteeseen ja sen muotoihin. Ergonomisesti muotoiltu ja laadukas nahkainen kahva tekee siitä liukumattoman ja helppokäyttöisen. Näin voit hallita minkä tahansa karvaisen hygieniahaasteen kirjaimellisesti ranneliikkeellä.

 • Nimetoen-malli956

  Hunter SPA Karsta-hara, kaksipuolinen

  16.90 20.90 

  Hunter SPA Karsta-hara, kaksipuolinen, 3 kokoa

  – Monikäyttöinen harja sopii kaiken pituisille turkille (lyhyt, keskipitkä, pitkä)
  – Metallikarsta, jossa pyörivät hammastukset ja harja erittäin pehmeillä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla harjaksilla
  – Pyörivät hammastukset: löysää tiukat takut hellästi ja helposti
  – Erittäin pehmeät ruostumattomasta teräksestä valmistetut harjakset: poista kuollut pinta- ja aluskarva
  – Ergonomisesti muotoiltu kahva korkealaatuista nahkaa

  Täydellinen yhdistelmäratkaisu äärimmäiseen turkinhoitoon – yhdistelmäharja SPA »Pucking and combing«.
  Pyörivien hammastusten ansiosta hara liukuu erityisen hellästi turkin läpi. Samalla se löysää hellävaraisesti ja helposti myös itsepäiset takut. Sitten käännät vain harjaa, jossa on erittäin pehmeät ruostumattomasta teräksestä valmistetut harjakset, jotka mahdollistavat kuolleiden pintakarvojen ja aluskarvan poistamisen, mikä takaa täydellisen hygienian. Ergonomisesti muotoiltu ja laadukas nahkainen kahva mahdollistaa myös mukavan ja turvallisen käsittelyn.

 • Nimetoen-malli946

  Hunter SPA Self Cleaning Hara- 1 rivinen

  22.90 

  Hunter SPA Self Cleaning Hara- 1 rivinen ja tappien säätö 17,0 x 11,5 cm

  – Sopii koirille, joilla on keskipitkä ja pitkä karva
  – Intensiiviseen aluskarvan hoitoon
  – Helpottaa kuolleen aluskarvan poistamista jopa erittäin paksuilla turkilla
  – Korkealaatuiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut tapit, valitse pituus napin painalluksella (2 pituutta)
  – Integroidun painikkeen avulla voit helposti poistaa kerätyt turkit
  – Ergonominen kahva laadukkaalla nahalla

  Tappien pituuden säätömahdollisuuden ansiosta tämä hara sopii koirille, joilla on keskipitkä ja pitkä karva.
  Valitse vain haluamasi pituus nappia painamalla, ja laadukkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut tapit ovat valmiita liukumaan pehmeästi lemmikkisi turkin läpi trimmauksen aikana.
  Haralla on helppo poistaa kuollut aluskarva, sopii myös erittäin paksuille ja tiiviille turkille. Paina vain painiketta jälkeenpäin, poistaaksesi haraan kertyneet karvat ilman vaivaa, mikä edistää ihanteellista hygieniaa.
  Ergonomisesti muotoiltu kahva korkealaatuisessa nahasta takaa, että hara on luistamaton ja helppokäyttöinen.

 • Nimetoen-malli938

  Hunter SPA Self Cleaning Harja metalli

  19.90 21.90 

  Hunter SPA Self Cleaning Harja metalli

  Sopii pitkäkarvaisille, keskipitkille ja lyhytkarvaisille koirille

  – Hoitaa hellävaraisesti pinta- ja aluskarvaa
  – Estää karvan tukkeutumisen harjaan
  – Integroidulla painikkeella harjattujen karvojen helppoon poistamiseen
  – Ergonominen kahva laadukkaalla nahalla

  Harjan puhdistus on tehtävä harjauksen jälkeen.
  Jokainen, joka säännöllisesti hoitaa lemmikkinsä turkkia, tietää tämän. Tämä harja tekee lemmikkisi hygienian ylläpidosta erityisen kätevää: Poista harjatut karvat painamalla integroitua painiketta. Ergonomisesti muotoiltu kahva korkealaatuisessa nahassa takaa, että harja on luistamaton ja helppokäyttöinen. Harja helpottaa kuolleen aluskarvan poistamista ja sopii pitkäkarvaisille, keskipitkille ja lyhytkarvaisille koirille.

 • Nimetoen-malli961

  Hunter SPA Self Cleaning Karsta

  16.90 19.90 

  Hunter SPA Self Cleaning Karsta

  – Hoitokarsta pitkäkarvaisille, keskipitkille ja lyhytkarvaisille koirille
  – Erittäin pehmeät ruostumattomasta teräksestä valmistetut harjakset hellävaraiseen turkinhoitoon
  – Helpottaa kuolleen pinta- ja aluskarvan poistamista
  – Integroidun painikkeen avulla voit helposti poistaa kerätyt karvat
  – Ergonominen kahva laadukkaalla nahalla

  Erittäin pehmeät ruostumattomasta teräksestä valmistetut harjakset hellävaraiseen turkinhoitoon, tämä karsta sopii lemmikeille, joilla on lyhyt, keskipitkä ja pitkä karva. Se helpottaa koiran kuolleen pinta- ja aluskarvan poistamista optimaalisen hygienian saavuttamiseksi.

  Lisäbonuksena on sisäänrakennettu painike, joka tekee karvojen poistamisen harasta lastenleikkiä. Ergonomisesti muotoiltu kahva, jossa on laadukas nahka ja tyylikäs ulkonäkö takaa, että karsta ei luista ja on helppokäyttöinen.

 • Nimetoen-malli980

  Hunter SPA Shampoo Black mustille koirille 200ml

  9.50 

  Hunter SPA Shampoo Black mustille koirille 200ml

  – Hoitava koiran shampoo erittäin tummalle ja mustalle turkille
  – Optimaalinen puhdistus ja tumman turkin värin säilyttäminen koirilla, joilla on musta turkki
  – Hellävaraisesti puhdistavat ainesosat
  – Miellyttävä, luonnollinen tuoksu
  – Ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä ja parafiinia
  – Valmistettu Saksassa

  Nelijalkaisten ystävien hoitamisessa koiranomistajat ja kissan ystävät eivät tee kompromisseja. Koska vain hyvin hoidettu eläin on onnellinen eläin. Ja kuka oikeastaan ​​sanoo, että pesun, trimmauksen ja turkkihuollon on oltava työlästä? Eläinten hyvinvointiohjelma merkitsee aina paljon läheisyyttä ja jakamatonta huomiota.
  SPA-sarjan pH-neutraalien shampooiden avulla säännöllinen ihon ja turkin hoito on miellyttävän tuntuista.

  Erittäin tumman ja mustan turkin hoito näyttää ensi silmäyksellä erityisen monimutkaiselta, mutta se ei ole. SPA-shampoo mustille turkille on ihanteellinen tumman turkin puhdistamiseen ja sen kiillon säilyttämiseen. Se puhdistaa hellävaraisesti ja sen pitoisuus on räätälöity eri turkkirakenteiden mukaan.

 • Nimetoen-malli979

  Hunter SPA Shampoo White Valkoisille koirille 200ml

  9.50 

  Hunter SPA Shampoo White Valkoisille koirille 200ml

  – Hoitava koiran shampoo koirille, joilla on valkoinen turkki
  – Optimaalinen puhdistus ja suoja kellastumista vastaan ​​koirille, joilla on valkoinen turkki
  – Hellävaraisesti puhdistavat ainesosat
  – Ei ole käytetty valkaisuaineita
  – Miellyttävä, luonnollinen tuoksu
  – Ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä ja parafiinia
  – Valmistettu Saksassa

  Nelijalkaisten ystävien hoitamisessa koiranomistajat ja kissan ystävät eivät tee kompromisseja.
  Koska vain hyvin hoidettu eläin on onnellinen eläin. Ja kuka oikeastaan ​​sanoo, että pesun, trimmauksen ja turkkihuollon on oltava työlästä? Eläinten hyvinvointiohjelma merkitsee aina paljon läheisyyttä ja jakamatonta huomiota.
  SPA-sarjan pH-neutraalien shampoiden avulla säännöllinen ihon ja turkin hoito on miellyttävän tuntuista koiralle.

  Ensi silmäyksellä valkoisen turkin hoitaminen näyttää erityisen monimutkaiselta, mutta sitä se ei ole. SPA shampoo valkoiselle turkille on ihanteellinen herkän turkin puhdistamiseen ja suojaamiseen kellastumiselta. Se ei sisällä valkaisuaineita, puhdistaa hellävaraisesti

 • Nimetoen-malli914

  Hunter SPA Kampa – kaksirivinen

  13.90 

  Hunter Kaksirivinen kampa 21 x 4 cm

  – sopii koirille ja kissoille, joilla on keskipitkä ja pitkä karva
  – tarkoitettu päällys- ja aluskarvan hoitoon
  – laadukkaat eripituiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut hammastukset
  – irrottaa turkissa olevat takut
  – estää lemmikkisi hyväkuntoisten karvojen irtoamisen
  – ergonomisesti muotoiltu kahva korkealaatuisessa nahassa

  Laadukkaat, eripituiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut hammastukset helpottavat irtonaisen ja kuolleen aluskarvan poistamista. Sekä kissoille, että koirille tarkoitettu kampa irroittaa turkissa olevat takut ja estää tehokkaasti uusien muodostumisen. Se estää myös lemmikkisi hyväkuntoisten karvojen irtoamisen, sopii täydellisesti päällys- ja aluskarvan hoitoon. Ergonomisesti muotoiltu kahva korkealaatuisessa nahassa takaa helpon luistamattoman käytön.

 • Nimetoen-malli909

  Hunter SPA Kampa – pyörivät hammastukset

  12.90 13.90 

  Hunter Spa Kampa:

  – Hoitokampa keskipitkälle ja pitkäkarvaiselle turkille
  – Pyörivät hammastukset erityisen hellävaraiseen hoitoon
  – Tarkoitettu päällys- ja aluskarvan hoitoon
  – Voi irrottaa jopa itsepäiset takut
  – Ergonomisesti muotoiltu kahva korkealaatuista nahkaa

  Tämän SPA-kamman pyörivät hammastukset ovat erityisen erikoisia. Niiden avulla kampa liukuu hellästi keskipitkän ja pitkäkarvaisen turkin läpi ja löysää jopa itsepäisiä takkuja. Samalla se estää hyväkuntoisten karvojen irtoamisen, mikä on optimaalista hyötyä eläimen hyvinvoinnille. Erinomainen tuote pinta- ja aluskarvan hoitoon. Ergonomisesti muotoiltu ja laadukas nahkainen kahva mahdollistaa myös mukavan ja turvallisen käsittelyn.

 • Nimetoen-malli921

  Hunter SPA Trimmihara

  21.90 24.90 

  Hunter SPA Trimmihara

  – sopii koirille, joilla on keskipitkä ja pitkä karva sekä hevosille
  – korkealaatuinen terästerä
  – poistaa irtonaiset karvat ja hilseen pinta- ja aluskarvasta
  – ergonominen laadukas nahkainen kahva

  Laadukas ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä mahdollistaa irtonaisen karvan ja hilseen poistamisen päällys- ja aluskarvasta jokainen harjauskerta, mikä takaa ihanteellisen hygienian. Lemmikin turkin tehokas ohentaminen ei rajoitu pelkästään koiriin, sillä hara sopii erinomaisesti myös hevosille. Ergonomisesti muotoiltu ja laadukas nahkainen kahva takaa, että hara on liukumaton ja helppokäyttöinen. Saatavana 47 tai 65 terällä M / L koot.

 • Nimetoen-malli918

  Hunter SPA Trimmiveitsi- 2 puoleinen

  19.90 

  Hunter Trimmiveitsi – 2 osainen 15,5 x 3,0 cm

  – Trimmiveitsi sopii kaiken pituisille turkille (lyhyt, keskipitkä, pitkä)
  – Mahdollistaa irtoamassa olevan karvakerroksen poistamisen
  – Laadukkaat terästerät
  – Myös vaikeapääsyisiin paikkoihin
  – Ergonomisesti muotoiltu kahva

  Riippumatta siitä, onko turkki pitkä, keskipitkä tai lyhyt: kaarevalla trimmiveitsellä irtonainen peitekarva poistetaan perusteellisesti ja tehokkaasti. Myös vaikeapääsyiset alueet ovat helposti saavutettavissa – suuri etu säännöllisessä käytössä.
  Korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä takaa optimaalisen onnistumisen ja parhaan mahdollisen hygienian, ja ergonomisesti muotoiltu kahva mahdollistaa mukavan ja turvallisen käsittelyn.

 • Nimetoen-suunn-malli300

  Finnabis Pihkavoide eläimille 25 ml 10%

  14.90 

  Rönnin koirasalva on pehmeä ja riittoisa pihkasalva koirille.
  Lisätietoa kuvissa!

  Rönnin Koirasalvalla voidaan tukea koirien, kissojen ja muiden lemmikkien pienten ihovaurioiden paranemista – täysin luonnollisesti!

  Salva levittyy helposti ja tuoksuu miellyttävän metsäiselle
  INCI: auringonkukkaöljy, kuusenpihka, mehiläisvaha.
  100% luonnontuote

 • Nimetoen-suunn-malli294

  Finnabis Pihkavoide 25 ml 30%

  16.90 

  Rönnin pihkasalva on perinteinen pihkasalva, sisältää 30% pihkaa!
  Lisätietoa kuvissa!

  INCI: hamppuöljy, kuusenpihka, mehiläisvaha
  FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

 • Nimetoen-suunn-malli277

  NousNous Haavapuhdiste 100ml

  5.90 

  NousNous Haavapuhdiste, valmistettu Suomessa – Pienten haavojen, ihonaarmujen ja palovammojen puhdistukseen.
  Antiseptinen suihke lemmikin haavojen puhdistamiseen. Ei kirvele.

  Käyttöohje: Sumuta liuosta kohdealueelle ja anna kuivua.

  Koostumus: Vesi, den­aturoitu eta­noli, pa­ntenoli, setyylipyridiniumkloridi
  CE-merkitty lääkinnällinen laite. Sisältää myös ihoa hoitavaa pantenolia.

 • Nimetoen-suunn-malli276

  NousNous Korvasuihke 30ml

  18.90 

  NousNous Korvasuihke, valmistettu Suomessa, on hellävarainen ja tehokas, jojobaöljyä sisältävä korvasuihke lemmikin korvien puhdistukseen ja vaikun irrottamiseen. Säännöllisesti käytettynä ennaltaehkäisee korvakäytävien ärsytystä ja punoitusta paljon uivilla ja korvatulehduksiin taipuvaisilla koirilla. Sopii myös kissoille.

  Annostus
  Voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi, jolloin tuotetta annostellaan 1-2 painallusta korvasuihketta kerran päivässä eläimen molempiin korviin 2 viikon ajan. Tämän jälkeen korvasuihketta annostellaan kerran viikossa tai eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti. Kokonaishoitoaika on vähintään 10 viikkoa.
  Vaikun irrotukseen annostellaan 1-2 painallusta kerran päivässä korvakäytävään 3-4 päivän ajan tai eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti. Hoidon jälkeen korvat voidaan huuhdella myös eläinlääkärissä.

  Varmistu ennen käyttöä, että tärykalvo on ehjä.
  Noudata aina eläinlääkärin antamia ohjeita.
  Käytä kullekin eläimelle omaa NousNous Korvasuihke pulloa.

  Tuotetiedot
  Korvasuihke korvien puhdistukseen ja vaikun irrottamiseen. Ennaltaehkäisee säännöllisesti käytettynä korvakäytävien ärsytystä ja punoitusta paljon uivilla ja korvatulehduksiin taipuvaisilla koirilla. Sopii myös kissoille.
  Voidaan käyttää tiineyden ja laktaation aikana.

  KOOSTUMUS
  Jojobaöljy (Simmondsia chinesis) Apuaineet: Parafiiniöljy, isopropyylimyristaatti, isododekaani

 • Nimetoen-suunn-malli278

  NousNous Silmäpuhdiste 60ml

  12.90 

  NousNous Silmäpuhdiste 60ml, valmistettu Suomessa.

  Käytetään ulkoisesti lemmikin silmien ja silmäluomien puhdistamiseen. Puhdistaa silmää eritteistä, pölystä ja roskista.

  Annostus
  Pieni määrä liuosta annostellaan pumpuliin ja pyyhitään silmää ulkokulmasta sisäkulmaan. Käytetään tarvittaessa tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Jos silmä rähmii tai punoittaa taikka eläin aristaa silmää, on käännyttävä eläinlääkärin puoleen.

  KOOSTUMUS
  Vesi, boorihappo 1,5 %, natriumkloridi, natriumlauryylieetterisulfaatti, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini. pH n. 5,4.

 • Nimetoen-malli797

  Kong Dental Ball Koiran hammashoitosetti

  19.50 24.50 

  Kong Dental – Hammashoitopallo

  S- 5cm
  M- 7cm
  L- 8cm

  KONG Dental Ballissa on kaksi palaa, jotka täytetään eri makuisilla hammasgeelillä/tahnoilla (TropiClean Enticers Hammastahnat). Paketissa mukana smoked beef – maku), joka vapautuu koirien suuhun, kun ne pureskelevat kestävää lelua ja tuhoavat näin hampaista 99,9 % bakteereista.
  Paljon hauskempaa kuin harjaaminen, pallon pureskelu tyydyttää luonnollisia vaistoja, kun taas kohotetut nystyrät auttavat puhdistamaan hampaita ja ikeniä. Kartiomainen putkisuutin on helppo käyttää sotkutonta täyttöä varten.

  * Täytä patruuna geelillä puhdistaaksesi hampaat pureskelun aikana
  * Hammasgeelit(tahnat) tuhoavta 99,9 % bakteereista
  * Kestävä pallo tyydyttää pureskeluvaistoja
  * Kohotetut nystyrät auttavat puhdistamaan hampaita ja ikeniä
  * Helposti täytettävä suutin sotkuttomaan täyttöön

 • Nimetoen-malli793

  TropiClean Enticers Hickorysmoked Bacon – Hammastahna koiralle 59ml

  17.90 

  TropiClean hammastahna koirille!
  Suunniteltu käytettävän yhdessä Kong Dental Ballin kanssa, joka annostelee koiralle hammastahnan/geelin.

  Hampaiden puhdistusgeeli/tahna – Savustetun possunkyljen maku
  Geeliä/tahnaa ei tarvitse huuhdella, vaan se saa jäädä vaikuttamaan koiran suuhun, joten on suositeltavaa
  pitää 30min tauko syömisessä ja juomisessa ennen ja jälkeen, että tahna vaikuttaisi parhaalla mahdollisella tavalla.

  TropiClean Enticers Hampaiden puhdistusgeeli on suunhoitoliuos, jossa on savustetun possunkyljen maku ja joka saa koirasi kerjäämään hampaiden pesua. Geeli on valmistettu luonnollisista ainesosista ja sen on todistettu poistavan 99,9 % plakin ja pahanhajuisen hengityksen.

  Herkullinen hammashoito – Puhtaat hampaat taattu – Herkullinen

  Houkuttelevan helppoa – Harjaamista ei tarvita, sillä geeli peittää luonnollisesti kaikki hampaiden pinnat

  TropiClean Enticers on valmistettu luonnollisista ainesosista, joten voit luottaa siihen, että lemmikkisi saa korkealaatuista suuhoitoa.

 • Nimetoen-malli789

  TropiClean Enticers Honey Marinated Chiken – Hammastahna koiralle 59ml

  17.90 

  TropiClean hammastahna koirille!
  Suunniteltu käytettävän yhdessä Kong Dental Ballin kanssa, joka annostelee koiralle hammastahnan/geelin.

  Hampaiden puhdistusgeeli/tahna – Hunajakanan maku

  Geeliä/tahnaa ei tarvitse huuhdella, vaan se saa jäädä vaikuttamaan koiran suuhun, joten on suositeltavaa
  pitää 30min tauko syömisessä ja juomisessa ennen ja jälkeen, että tahna vaikuttaisi parhaalla mahdollisella tavalla.

  TropiClean Enticers Hampaiden puhdistusgeeli on suunhoitoliuos, jossa on hunajakanan maku ja joka saa koirasi kerjäämään hampaiden pesua. Geeli on valmistettu luonnollisista ainesosista ja sen on todistettu poistavan 99,9 % plakin ja pahanhajuisen hengityksen.

  Herkullinen hammashoito – Puhtaat hampaat taattu – Herkullinen

  Houkuttelevan helppoa – Harjaamista ei tarvita, sillä geeli peittää luonnollisesti kaikki hampaiden pinnat

  TropiClean Enticers on valmistettu luonnollisista ainesosista, joten voit luottaa siihen, että lemmikkisi saa korkealaatuista suuhoitoa.

 • Nimetoen-malli785

  TropiClean Enticers Peanutbutter & Honey – Hammastahna koiralle 59ml

  17.90 

  TropiClean hammastahna koirille!
  Suunniteltu käytettävän yhdessä Kong Dental Ballin kanssa, joka annostelee koiralle hammastahnan/geelin.

  Hampaiden puhdistusgeeli/tahna – Maapähkinävoin ja hunajan maku

  Geeliä/tahnaa ei tarvitse huuhdella, vaan se saa jäädä vaikuttamaan koiran suuhun, joten on suositeltavaa
  pitää 30min tauko syömisessä ja juomisessa ennen ja jälkeen, että tahna vaikuttaisi parhaalla mahdollisella tavalla.

  TropiClean Enticers Hampaiden puhdistusgeeli on suunhoitoliuos, jossa on maapähkinävoin ja hunajan maku ja joka saa koirasi kerjäämään hampaiden pesua. Geeli on valmistettu luonnollisista ainesosista ja sen on todistettu poistavan 99,9 % plakin ja pahanhajuisen hengityksen.

  Herkullinen hammashoito – Puhtaat hampaat taattu – Herkullinen

  Houkuttelevan helppoa – Harjaamista ei tarvita, sillä geeli peittää luonnollisesti kaikki hampaiden pinnat

  TropiClean Enticers on valmistettu luonnollisista ainesosista, joten voit luottaa siihen, että lemmikkisi saa korkealaatuista suuhoitoa.

 • Nimetoen-malli776-2

  TropiClean Enticers Smokedbeef Brisket – Hammastahna koiralle 59ml

  17.90 

  TropiClean hammastahna koirille!
  Suunniteltu käytettävän yhdessä Kong Dental Ballin kanssa, joka annostelee koiralle hammastahnan/geelin.

  Hampaiden puhdistusgeeli/tahna – Naudan savulihan maku

  Geeliä/tahnaa ei tarvitse huuhdella, vaan se saa jäädä vaikuttamaan koiran suuhun, joten on suositeltavaa
  pitää 30min tauko syömisessä ja juomisessa ennen ja jälkeen, että tahna vaikuttaisi parhaalla mahdollisella tavalla.

  TropiClean Enticers Hampaiden puhdistusgeeli on suunhoitoliuos, jossa on naudan savulihan maku ja joka saa koirasi kerjäämään hampaiden pesua. Geeli on valmistettu luonnollisista ainesosista ja sen on todistettu poistavan 99,9 % plakin ja pahanhajuisen hengityksen.

  Herkullinen hammashoito – Puhtaat hampaat taattu – Herkullinen

  Houkuttelevan helppoa – Harjaamista ei tarvita, sillä geeli peittää luonnollisesti kaikki hampaiden pinnat

  TropiClean Enticers on valmistettu luonnollisista ainesosista, joten voit luottaa siihen, että lemmikkisi saa korkealaatuista suuhoitoa.

 • Nimetoen-malli89

  Hunter SPA Kosteuttava shampoo 200ml

  10.50 

  HUNTER Spa hoitosarja: Kosteuttava shampoo

  Nelijalkaisten ystävien hoitamisessa koiranomistajat ja kissanystävät eivät tee kompromisseja.
  Koska vain hyvin hoidettu eläin on onnellinen eläin. Ja kuka oikeastaan ​​sanoo, että pesun, trimmauksen ja kampaamisen on oltava työlästä?
  Eläinten hyvinvointihan tarkoittaa aina paljon läheisyyttä ja jakamatonta huomiota.

  SPA-sarjan pH-neutraalien shampoiden avulla säännöllinen ihon ja turkin hoito on miellyttävän tuntuista.
  Sekä kaksi- että nelijalkaiset ystävät nauttivat sen jälkeen miellyttävän kotoisesta ja rennosta fiiliksestä!
  Koiran turkin ulkonäkö voi tilapäisesti kärsiä kuumenevasta ilmasta tai runsaasta kylpemisestä suolaisessa vedessä.

  Kun turkki on terve ja kiiltävä, sen kyllä huomaa!

  pH-neutraali kosteuttava shampoo SPA voi tarjota nopean ja luotettavan lääkkeen kuivaan turkkiin.
  Shampoon koostumus hoitaa optimaalisesti turkkia kosteuttavan aloe veran ansiosta.
  Se on myös erityisesti räätälöity koirien erilaisiin turkkirakenteisiin ja vakuuttaa miellyttävällä ja luonnollisella tuoksulla.

  Kosteuttava, pH-neutraali koiran shampoo
  Sopii kaikille turkkityypeille, erityisesti kuiville turkeille
  Aloe Vera: kosteuttava
  Miellyttävä, luonnollinen tuoksu
  Ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä ja parafiineja
  Valmistettu Saksassa

 • Nimetoen-suunn-malli2318

  Kong HandiPod Regular Clean Dispenser kakkapussi ja käsidesi

  12.90 

  Kong HandiPod Regular Clean Dispenser

  2-in-1, kakkapussin pidike ja käsidesi.
  Hygieeniseen retkeilyyn

  Sisältää käsidesin sekä rullan kakkapusseja
  *Rullassa 15 kakkapussia
  Yhden pussin koko on 21cm x 23cm
  Käsidesi säiliön tilavuus 45ml

  Desifiointi säiliötä voi täyttää kun se tyhjenee valitsemallaan tuotteella.

  Saatavilla myös Kong HandiPod kakkapusseja 4x 15kpl paketissa

 • Nimetoen-suunn-malli2319

  Kong Handipod Regular Pick Up kakkapussi kahvalla 60kpl

  6.90 

  Kong Handipod Regular Pick Up Bag Refill 4x15kpl

  Paketti sisältää yhteensä 60kpl kakkapusseja.
  Yhdessä rullassa on 15 kahvallista kakkapussia.
  Yhden pussin koko on 21cm x 23cm

  Pussit sopivat täydellisesti tuotteeseen ”Kong HandiPod Clean Dispenser”
  Pusseja voi käyttää myös sellaisenaan.

 • Nimetoen-suunn-malli1651

  Love Paws tassuvaha

  13.00 18.50 

  Kotimainen Love Paws Tassuvaha:

  ”Vaikutus näkyy ja tuntuu jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen”

   ”Tekee juuri sen mitä luvattiin! Imeytyy nopeasti, hoitaa ja suojaa tassua sekä muodostaa päälle suojaavan kalvon”

   ”Kertarasvauksella jo paljon parempi, ei sotke eikä tahmaa. 6/5!”

  – –

  LovePaws® luomu tassuvaha on loistava tuote muun muassa karheiden ja kuivien tassujen, kovettumien ja halkeamien sekä haavojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn antibakteeristen ainesosien ansiosta. LovePaws® tassuvaha antaa hyvän suojan esimerkiksi pakkasta ja asfalttia vastaan.

  LovePaws® on Suomessa valmistettu korkealaatuinen luomutuote, joka soveltuu kaiken ikäisille ja kokoisille koirille.

  Ainesosat: Kookosöljy, oliiviöljy, sheavoi ja mehiläisvaha. Ei sisällä vettä, lisäaineita, säilöntäaineita tai kemikaaleja.

  LovePaws® tassuvahaa on helppo käyttää, sillä se imeytyy nopeasti. Ei sotke eikä tahmaa.

  Käyttöohje: 1-3 kertaa päivässä tarvittaessa. Ennen lenkkiä suojaamaan sekä jälkikäteen hoitamaan koiran tassujen ihoa. Keskimäärin 2-4 kertaa viikossa riittää pitämään anturat hyvässä kunnossa. Huomioi lisääntynyt tarve pitkien ja rankkojen suoritusten yhteydessä.