Non-stop Line Harness Grip WD – Valjaat kahvalla oliivi

69.90 

Ilmainen toimitus alkaen 50€

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

  Line harness grip WorkingDog, Valjaat kahvalla

  Ergonomiset työkoiran valjaat, jotka on suunniteltu jäljelle, koulutukseen ja operatiiviseen toimintaan, sekä täyttämään vaatimukset, joita työkoiran valjailta halutaan.

  Monipuolisissa Line harness grip WD valjaassa on kahva, joka helpottaa koirasi käsittelyä ja tukemista tehtävien aikana. Kahva on sijoitettu strategisesti estämään kasvillisuuden takertumista ja tarjoaa mahdollisuuden nopeaan tarttumiseen, kun työskentelet koiraparisi kanssa.

  Selän päällä olevan kiinnityspisteen lisäksi Line harness grip WD valjas on varustettu erillisellä kiinnityspisteellä rinnan alla jälkiliinan kiinnittämistä varten. Näin koirasi voi liikkua vapaasti ja rajoituksetta jäljen ajon aikana.

  Valjaat sopivat vastusharjoitteluun, kuten kävelyyn, juoksuun, pyöräilyyn tai hiihtoon maltillisesti vetävien koirien kanssa. Y-muotoisen kaula-aukon ansiosta hartiat liikkuvat vapaasti ja jättäen hengitystiet vapaiksi.

  Kestävistä materiaaleista valmistetut Working dog -sarjan tuotteet tarjoavat vertaansa vailla olevan lujuuden ja kestävyyden. Olemme valinneet metallisoljet takaamaan luotettavuuden, kun autat koiraasi esteiden yli. Lisäksi valjaiden kulutukselle alttiit alueet on vahvistettu kulutuskestävyydestään tunnetusta Hypalon-materiaalista, mikä pidentää valjaiden käyttöikää entisestään.

  Koirasi valjaat voidaan personoida kiinnittämällä tarramerkit tarrapaikkoihin.

  Line harness grip WD valjas on oliivin värinen ja saatavilla koossa 4-8.

  Lisätiedot

  Valjaskoot

  4, 5, 6, 7, 8