Non-stop Protector Bootie High – Suojatossut 4kpl/pkt

33.90 

Ilmainen toimitus alkaen 50€

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

  Non-stop Suojatossu korkea – Protector Bootie High tossut, 4kpl/pkt

  Kestävät, viiltoa estävästä materiaalista valmistetut koiran tossut, jotka on kehitetty suojaamaan koirasi tassuja ja jalkoja karkeilta pinnoilta, lasilta, suolalta, jäältä ja lämpimältä asfaltilta.

  Protector bootie high tarjoaa äärimmäisen korkean tason viiltosuojan ja pistosuojan. Nitriilikumipinnoite tekee tossuista vedenpitävät ja tarjoaa erinomaisen pidon liukkailla pinnoilla.

  Erityisesti koiraurheiluun ja retkeilyyn kehitetty Protector bootie high on myös loistava valinta jokaiselle tassujen suojaa tarvitsevalle koiralle. Nämä tossut ovat käyneet läpi perusteelliset testit kaikissa olosuhteissa etsintä- ja pelastustiimien sekä canicross- ja bikejoring-urheilijoiden toimesta maailmanlaajuisesti, mikä takaa koirasi turvallisuuden ja mukavuuden.

  Tossut on suunniteltu muotoon, joka mahdollistaa tassujen luonnollisen käytön ja liikkeen, mikä on erityisen tärkeää pitkillä matkoilla. Niissä on joustavat kiinnikkeet, jotka varmistavat koirallesi turvallisen istuvuuden ja mukavuuden. Kangas on saumaton sisältä, mikä ei aiheuta hankausta tai epämukavuutta koirallesi.

  Protector bootie high on saatavana neljän kappaleen pakkauksissa ja sen väri on oranssi. Koot XS – 2XL

  Tekniset tiedot

  Protection: 5
  Ground feeling: 2
  40 % polythene
  15 % nylon
  10 % polyester
  10 % fiberglass
  5 % spandex
  20% nitrile rubber
  Elastic hook and loop fasteners
  4-pack  
  Sizes: XS-2XL
  Color: Orange

  Pesuohje

  Max 30°C washing machine.Do not tumble dry.

  Lisätiedot

  Koko

  , , , , ,