purple

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Nimetoen-malli353

  ACME ALPHA 211,5 Koirapilli-Noutajapilli

  13.90 

  ACME ALPHA 211,5 Noutajapilli

  Uusi parannettu versio, voimakkaammalla äänellä. Kehitys on kestänyt neljä vuotta yhteistyössä maailmanmestarikouluttajien kanssa, luodessa vertaansa vailla olevaa pilliä.
  8% kovempi ääni ja 17% enemmän kantomatkaa.
  Patentoidut äänikammiot tarjoavat tehokkaamman ilman käytön pillin sisällä. Tämä tarkoittaa kirkkaampaa ääntä, joka antaa sinulle paremman hallinnan ja reagoivamman koiran läheltä ja kauempanakin.
  Näitä täysin uusia malleja on vaivaton puhaltaa, ja siksi ne antavat sinulle suurimman joustavuuden vaihdella hengitystäsi, vihellystäsi ja komentojen valintaasi.
  Kaikinpuolin mukava muotoilu tarjoaa pehmeyttä suussa ja täydellisen käsittelyn kaikissa olosuhteissa, nystyrät lisäävät pitoa.
  Peltojen ja kukkuloiden yli, rannalla, paikallisessa puistossa tai kotona, tämä uusi versio varmistaa, että sinut tullaan kuulluksi.

  Erot pilleissä: Koirapilleissä 211.5 ja 210.5 ero on äänen korkeudessa.
  Pilli no. 211,5 ääni on matalampi, ns noutajapilli
  Pilli no. 210,5 ääni on korkeampi, ns spanielipilli

 • Nimetoen-suunn-malli1444

  Non-stop Ramble valjas

  64.90 

  Non-stop Ramble valjas

  Tämä retkeilyyn ja jokapäiväiseen käyttöön sopiva koiran valjas on erityisen hyvä myös pennulle, koska valjas on säädettävissä. Näin pentu voi käyttää valjaita pitkään, vaikka se kasvaa edelleen. Koot menevät limittäin, joten samaa valjasta voidaan käyttää pennun kasvaessa. Ramble valjas on myös hyvä valinta vahvarakenteiselle koiralle. Kiinnitykset molemmilta puolilta sivuista tekevät koiran valjaista helpon laittaa päälle ja ottaa pois. Kestävissä Duraflex ® -soljissa on pyöreät reunat kestävyyden parantamiseksi ja ne voidaan vaihtaa, jos esimerkiksi koira pureskelee sitä. Kolme kiinnityskohtaa talutushihnalle tekevät Ramble valjaasta monitoimisen.

  Selässä olevan kiinnityskohdan lisäksi vatsan alla on silmukka jäljestysliinan kiinnittämiseksi. Edessä on kolmas kiinnityskohta, jonka avulla koira voidaan opettaa kevyesti kulkemaan vetämättä. Valjaiden selässä on kahva paremman hallinnan saamiseksi. Kahvaa voidaan käyttää myös auttamaan koiraa matkan varrella mahdollisesti olevien esteiden ylittämisessä.

  Ramble valjaat on valmistettu kestävistä materiaaleista ja niissä on Hypalon-vahvikkeet kohdissa, joihin kohdistuu suurin rasitus. Valjaiden pehmuste on suljettua solurakennetta, joka ei ime vettä. Säädettävät hihnat on valmistettu kestävästä ja vahvasta turvavöiden hihnasta. Kun olet säätänyt valjaat sopivan kokoiseksi, lukitse rintaremmien säädöt pujottamalla remmien päät liukulukon läpi. Saumoihin on integroitu 3 ™ heijastavaa materiaalia näkyvyyden parantamiseksi pimeässä. D-rengas selässä on alumiinia.

  Ramble valjaita on saatavana koossa XS-XL, jotka sopivat sekä pienille että isoille koirille. Tämä koiran valjas on saatavana oranssi/mustana, vihreänä ja violettina.

  TEKNISET TIEDOT
  Päälykangas ja sisäpuolen materiaali: Polyesteri ripstoppia
  Pehmuste suljettua solurakennetta
  Turvavyö materiaali (bluesign® hyväksytty)
  Nylo (bluesign® hyväksytty)
  Alumiininen D-rengas
  Duraflex® soljet (bluesign® hyväksytty)
  Hypalon vahvikkeet (bluesign® hyväksytty)
  3M™ heijastavaa materiaalia
  3 kiinnityskohtaa talutushihnalle

  PESUOHJE
  Konepesu korkeintaa 30 asteessa. Ei rumpukuivausta.

 • Nimetoen-suunn-malli225-3

  Euro Joe Nylcot patukka kova

  14.00 24.50 

  Eurojoe Nylcot patukka kova, on valittavissa joko yhdellä (1) tai kahdella (2) kahvalla.
  Monessa eri värissä

  Koko kahvoja
  XS1 15 cm 1
  XS2 15 cm 2
  S1 25 cm 1
  S2 25 cm 2
  M1 30 cm 1
  M2 30 cm 2
  L2 40 cm 2
  XL2 60 cm 2

 • Nimetoen-suunn-malli225-2

  Euro Joe Nylcot patukka pehmeä

  14.00 23.50 

  Eurojoe Nylcot patukka pehmeä, on valittavissa joko yhdellä (1) tai kahdella (2) kahvalla.
  Monessa eri värissä

  Koko kahvoja
  XS1 15 cm 1
  XS2 15 cm 2
  S1 25 cm 1
  S2 25 cm 2
  M1 30 cm 1
  M2 30 cm 2
  L2 40 cm 2
  XL2 55 cm 2