Non-Stop Line Harness 5,0

53.00 

Ilmainen toimitus alkaen 50€

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

  Kuvaus

  Ei ole sattumaa, että Line harness valjaat ovat olleet yksi myydyimmistä koiran valjaistamme vuosien varrella. Vaikka tämä valjas kehitettiin retkeilyyn ja jäljestämiseen, sitä voidaan käyttää myös koirajuoksussa, koirapyöräilyssä ja koirahiihdossa koirille, jotka eivät vedä voimakkaasti.

  Line valjaassa 5.0 on useita kiinnityskohtia koirasi talutushihnalle, mikä tekee valjaasta erittäin monipuolisen. Selän päällä olevan yleisen kiinnityskohdan lisäksi mahan alla on kiinnityskohta jäljestysliinalle. Tämä antaa koirallesi mahdollisuuden liikkua vapaasti ilman, että jälkinaru sotkeutuu jalkojen ympärille. Koosta 3 ylöspäin edessä on kolmas kiinnityskohta kevyttä vedonestoa varten.

  Line valjaat 5.0 on päivitetty versio alkuperäisestä lyhyestä valjaastamme optimoidulla istuvuudella koirallesi. Y-mallinen kaula-aukko valjaassa antaa koiran hartioille vapauden liikkua jättäen hengitystiet vapaaksi.

  Line harness 5.0 koiran valjas on säädettävissä rinnan ympäriltä. Ensimmäisen säädön jälkeen valjaat on helppo laittaa päälle ja ottaa pois avaamalla kestävät Duraflex®-soljet kummaltakin puolelta. Lukitse rintaremmien säädöt pujottamalla remmien päät yksinkertaisesti liukulukon läpi.

  3M ™ heijastavat yksityiskohdat tekevät koirastasi näkyvän useista kulmista. Valjaiden sisäpuoli valmistetaan aina siten, että kaikki materiaalit menevät päällekkäin ilman kovia reunoja. Jokaisen sauman sileä puoli on koiran vartaloa vasten, jolloin varmistetaan, ettei valjas hankaa koiraa. Valjas on kestävää nylon kangasta ja siinä käytetty pehmuste on suljettua solurakennetta, joka ei ime vettä. Line harness 5.0 valjaassa on Hypalon vahvisteet kohdissa, joihin kohdistuu suurin rasitus.

  Tätä koiran valjasta on saatavana väreissä musta, oranssi, sininen, vihreä ja violetti koossa 1–8 (koot 0-9 mustana), jotta se mahtuisi sekä pienille että isoille koirille.

  NON-STOP Line harness 5.0 vetovaljaat

  Ergonominen ja monipuolinen koiran lyhyt valjas, kehitetty retkeilyyn , jäljestämiseen ja jokapäiväisiin aktiviteetteihin koirasi kanssa.

  Kokotaulukko kuvissa

  Tekniset tiedot:
  Kolme kiinnityspistettä narulle tai hihnalle (kaksi koossa 0-2)
  Nylon ripstop
  Nylon
  Hypalon vahvikkeet
  Pehumusteessa suljettu solurakenne
  Duraflex® soljet
  3M™ heijastimet
  D-rengas
  Värit: musta, oranssi, sininen, violetti
  Koot: 1-8 (koot 1-9 mustana)

  Pesuohje: Normaali konepesu 40°C.

  Lisätiedot

  Väri

  , , ,

  Valjaskoot

  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9