HS Collar Ketjupanta pikkulenkki puolikiristävä lukolla, Stainless steel musta 3,0mm

31.50 

Ilmainen toimitus alkaen 50€

  Tuotetunnus (SKU): 52540-57- Osasto:

  Herman Sprenger – HS Collar Ketjupanta pikkulenkki puolikiristävä lukolla, Stainless steel musta 3,0mm

  Mustasta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ketjupannalla koirasi on valmis kaikkiin seikkailuihin.
  Kestävä materiaali kestää kaikki sääolosuhteet kävelylenkkien ja harjoitusten aikana ja soveltuu myös uimareille.
  SPRENGER- lukon ansiosta ketju on helppo pukea päälle ilman, että sitä tarvitsee vetää pään yli ja se voidaan säätää yksilöllisesti niin, että se kasvaa myös nuorten koirien mukana.
  Lenkit ovat erityisen turkkiystävällisiä ja vähentävät karvan katkeilua. Puolikiristävä ketju tarjoaa rajoitetun vedon ilman kuristamista.
  Ihanteellinen valinta myös aroille koirille, jotka eivät pääse kiemurtelemaan kaulapantasta ulos.

  Ruostumattoman teräksen käytön ansiosta 3 mm:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaulapantamme ovat kestävämpiä, turvallisempia ja helpompia huoltaa kuin perinteiset nylon- tai nahkapannat. Lisäksi ne näyttävät täydellisen tyylikkäiltä kaikilla turkkipituuksilla!

  Etkö ole varma, mikä lenkkikoko sopii koirallesi? Ketjupannat, joiden lenkin paksuus on 3 mm, sopivat erityisesti keskikokoisille koirille, tällaisia ​​koirarotuja ovat: Dalmatiankoira, Dobermanni, Beagle, Australianpaimenkoira, Labradorinnoutaja, esimerkiksi.

  Laadukasta mustaa ruostumatonta terästä varten materiaalin pinta mustatetaan galvaanisella prosessilla ja kiillotetaan. Koska se ei ole pysyvä pinnoite, käytönaikainen kitka luo kauniin antiikkipinnan ketjuun.
  Siksi emme suosittele mustan ketjun käyttöä koirille, joilla on erittäin vaalea tai valkoinen turkki, jotta turkin värjäytymisriski pienenee.

  Lisätiedot

  Ketjujen pituudet

  , , , , ,