Koiraurheilu.fi

Kauppa kaikille koirille!
 
 
Koiraurheilu.fi on alunperin perustettu palvelemaan harrastus- ja työkoiria. Tänä päivänä meiltä löytyy laajat valikoimat ihan kaikille koirille kokoon tai rotuun katsomatta!

Palvelemme myös kissa-asiakkaita ja valikoimissa on rehut sekä ravinteet hevosille.

Maahantuomme laadukkaita tuotteita mm : HappyDog,-Cat ja -Horse, Gappay, SportHund, ManMat, JHS, JollyPets ja StarMark. Olemme erikoistuneet koirien ruokinnassa ja autamme mielellämme kaikissa mieltä askarruttavissa ruokinta-asioissa.  Bayerissa valmistettu HappyDog on saksan myydyin koiranruoka ja tuotevalikoimasta löytyy pennusta senioriin, edullista ”kotiruokaa” ja monia viljattomia vaihtoehtoja, sekä siitä välistä, kilpailukykyiseen hintaan, kaikille jotakin, pieneen ja isoon purentaan. Valikoimissa on myös Mushin pakastetuotteet ja edullinen valikoima puruluita ja muita herkkuja.   

Tervetuloa Tuusulaan!

Miten kaikki alkoi:

Liiketoiminta alkoi 2007 Gappayn ja HappyDogin maahantuonnilla sekä suoramyynnillä. Kokemusta alalta oli karttunut muutaman vuoden verran em. tuotemerkkien parissa työskennellessä edellisille maahantuojille.

2012 yritysmuoto muuttui ja nimi vaihtui DogTrail Oy:ksi   Mainosnimi ”Koiraurheilu” jäi vielä käyttöön.

Koiraharrastus alkoi 1976 kun sain ensimmäisen ikioman koiran Dreeveri Teddyn, sen jälkeen tuli Norjanharmaa Nikke ja sittemmin kaksi paimenlinjaista bordercollieta Dunja vom Kiefernweg ja Dally vom Reichshof, Saksan vuosien hankintoja.
Harrasteltiin hakua, tokoa ja paimennusta, perusrata tehtiin ja muutamassa kokeessakin käytiin.
Tutustuin saksanpaimenkoiriin Saksassa asuessani ja sattumavillenkauppaa muutettuani Suomeen -90 luvun lopussa tulla tupsahti ensimmäinen saksanpaimenkoira Bacteroides Cooper, alias Pupu, jonka kautta sitten hurahdin upeaan rotuun. Pupulla harrasteltiin suojelua ja erikoisjälkeä, josta myös jotakin tulosta. Seuraavat saksanpaimenkoirat olivat Carla vom Zuchtgut, Justy vom Musikantenviertel, Lenn vom Fluchtweg ja Elli vom Recklinghäuser Kreuz.

Tyttärelle tuli saksanpystykorva Mikälie Äitinkulta ja tarina on saanut jatkoa kahdella hevosella, Norjan kylmäveriset Alm Lenda ja Nebbenes Balder.
Eikä tässä vielä kaikki, toteutin lapsuudesta asti mukana seuranneen haaveeni ja joukkoomme liittyi 2017 Bernhardinkoira Grapevine Crusade.
2019 löysimme Adelle kaverin saksasta, Herro vom Engelshof, bernhardinkoira myös.

Tämä ei siis ole pelkkää liiketoimintaa, vaan myös elämäntapa ja jaamme matkanvarrella kertynyttä tietotaitoa mielellämme!  Meillä kaikilla työntekijöillä Koiraurheilussa on pitkä harrastetausta ja monipuolinen kokemus eläimistä!

Kiitos saksalaisten kontaktien ja varsinkin Lellun kasvattajan Jogi Zankin, häneltä olemme saaneet paljon uusia ideoita sekä koulutukseen, että tarvikepuolelle. Yhteistyökumppanit ovat meille myös tärkeitä, heiltä saamme todella suoraa palautetta, niin ruoan kuin tarvikkeiden osalta!

Koiraurheiluterveisin
Ninni Stenhäll
Powered by Smart Kotisivutyökalu